Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşka ve hayata dair özlü sözler...

Tertemiz olmaya çalışın, çünkü dünyaya bakacak pencere kendinizsiniz.

George Bernard Shaw

Tanıdığım en güzel insanlar, yenilgiyi, acıyı, mücadeleyi ve kaybı yaşamış olan ve diplerden çıkış yolunu kendileri bulmuş romantik ve anarşist olan insanlardır.
Bu kişiler yaşama karşı geliştirdikleri kendine has takdir, direniş, duyarlılık ve anlayışla ; şefkat, nezaket, bilgelik ve derin sevgiden kaynaklanan bir ilgi ve sorumlulukla doludurlar.
Güzel insanlar öylece ortaya çıkmazlar; onlar oluşurlar.

- Elisabeth Kübler-Ross

İnsanlık öldü mü ? dedim.
Yok, dedi, ölmedi, ölmedi ama, bir şeyler oldu, başka bir yerlerde sıkıştı kaldı herhalde ?

Yaşar Kemal

Hayatın kelimesi üçe bölünse onun içinde sen çıkardın aşk.

Hani kardelen gökyüzüne aşık olurda çıkartır ya karın altından gövdesini,Zenher yüreğinde kardelen kadar cesaretin yoksa sakın aşık olma...!

"Çocuklarınızı terbiye etmeye çalışmayın.Zaten size benzeyeceklerdir,kendinizi terbiye edin yeter."

Üstün Dökmen

"İnsanların vefaları sana değil sana olan ihtiyaçlarınadır sana ihtiyaçları değişince vefaları biter."

Halil Cibran

r393qB.png

" Sevgi,karanlık bir tünelde yakılan mum ışığı gibidir.Size yolunuzu gösterir ama uzakta neolduğunu söylemez..."

Mevlana

Kimi eskidiği için yaşar.
Kimi yaşadıkça eskir.
Ne tohumda keramet,
Ne toprakta,
Ne başakta,
Marifet yaşamakta...

Bedri Rahmi Eyüboğlu

Gun Birgun Sevdalanmis Geceye. Gecede Yakamoz Dusurmus Denize. Ogunden Bugune Geceyle Gunduz Ayrilmaz Olmus Taki Gunes Tutulup Golge Dusurene Dek Sevdalarina

Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer. Ama nehir asla durmaz.

Unutma...!!!
mevsimler değişir
seni üşüten soğuklar
taze gelmiş bir bahara
mağlup olur.

Mehmet Deveci

Çizebilseydim,
Bahar olacaktı yüzün...
Yazabilsem,
En uzunu şiirlerin...
Olmadı, beceremedim...
Adını duvarlara yazacak çağım da
Çoktan geçti benim.
Yasak sevdamın
Gözaltı tarafı...
Çaresiz,
Seni yüreğimde erittim.

Tayfun Talipoğlu

Kendinizle iyi geçinin. Çünkü hayattaki en uzun ilişkiniz kendinizledir.

La Edri

Gözü Tok İnsanları Sevin..
Çünkü ;
Gözü Aç Bir İnsanın Karnı AŞ-la,
Nefsi Aç Bir İnsanın Kalbi AŞK-la Doymaz...

Alıntı

Fazilete yükselmek güç, rezalete alçalmak kolaydır.

Hz. Ali

İnsan, en çok severken insandır; en çok vicdanlıyken kendisidir.

F. Dostoyevski

Dürüstlük size fazla arkadaş kazandırmaz. Ama her zaman iyi arkadaşlar kazandırır.

John Lennon

Hangi günü gördük akşam olmamış,
Hangi insanı gördük yaralanmamış..

Yaşar Kemal

Bakıp görmeyenlerden,
konuşup dinlemeyenlerden,
dokunup hissetmeyenlerden uzak durun...

Leonardo da Vinci

Hiç kimsenin ilgisine ihtiyaç duymadığın gün olgunlaşırsın,hiç kimseden beklentiye girmediğin gün yara almazsın /Osho/

Aşk; yüksek bir yerden suya atlamak gibidir. Önce korkar sonra alışırsın. İster istemez kendini bırakırsın. Su Seni çepeçevre sarmış gibi aşkın içinde oradan oraya savrulursun... Ama hiçbir zaman pişman olmazsın.

"Kaderinin şöförü sensin,emin ol.
Onu dram istikametinde sürme.
Biraz gül yahu!Değmez vallahi bu dünya.

Peyami Safa

En büyük düşman: kendi algınız,
kendi cehaletiniz ve kendi egonuzdur.

Revolver

Dünyanın bütün sabahlarını yanımıza alıp da gidelim.

Bir adama " evvelim sen oldun, ahirim sensin " dizelerini yazdıran gönül ile " askm sni ck sviom yaaa " yazdıran gönül bir olur mu hiç ? Olmaz tabii.
Neşet Ertaş

İnsan kendinden başkasını çok sever mi? Aşk, öyle bir şey ki sevdirir. Hayatta bir çizgi vardır çizginin sağ tarafı mutluluk sol tarafı hüzündür. İnsanlar genelde çizgidedirler, duygularını dengeler. Ne hüzün ne mutluluk? Eğer kendinden çok sevdiğin biri varsa o sana dengeni şaşırtır. Çok mutlu olduğun an, bir anda çok mutsuz da olabilirsin. İşte sevgi böyle bir şeydir. Dünyada iki kelimeyle cenneti, küçük bir kırgınlıkla cehennemi yaşatır. engüzelmesajlar.com Ama ne kadar küs olsan da, kızgın olsan da, onun var olduğunu, senin olduğunu bildiğin sürece en mutlu sensindir. Sadece gururun bu gerçeği o anlarda saklar, ama bu hep böyledir. Onu gördüğün an kendini unutursun. Tek düşündüğün tek hissettiğin onu çok sevdiğin, onsuz yaşayamayacağındır. Elini tuttuğunda dünya yıkılsa sana zarar gelmeyecekmiş gibi hissedersin. Bilirsin ki oda seni, senin sevdiğin kadar seviyordur. İki seven kalp, aşkın verdiği sıcaklık ve sahiplik hissi.

İnsanlara mutlu olmaları için yardım et, onlara sevgi dolu olmaları için yardım et. Dünyada küçük bir güzellik yarat, küçük bir neşe yarat.

Osho

Üst Alt