Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşırı öfkeliyim. Yeniden EKT yaptırmak bir işe yarar mı sizce?

Merhaba herkese. Daha önceden sizinle dertleşiyordum ve öfke kontrolümün olmadığı ve sosyal açıdan zorlandığımdan bahsetmiştim.
Farkına varmadığım annemin de doktora özellikle yakındığı herkese küfür etme ve ters laf konuşmamdan baya bahsetti. Bunun hiç farkında değildim. Zaten öfke kontrolüm hiç yok.

Düşünün ben bunun farkında bile değildim. Bu istemsiz hareketlerin tıbbi terimi var mı? Çünkü doktorum eğer hastaneye yatmazsam çok daha kötüleşeceğini söyledi.

Bunu benim gibi yaşayan var mı? Özellikle bana sağdan soldan ses duyuyor musun? Biri seni takip mi ediyor diye sürekli sorular söyleniyor.
Korktum açıkçası, böyle istemsiz hareketlerim benim hayatımı mahvetti. İğne yazdı bana ama alerji yapıyor. Benim gibi böyle durumu yaşayan var mı? Tekrarlama riski var mı? Sadece bunları merak ediyorum.

@dgcnn,
Budist öğretiler diyafram nefesiyle öfke patlamalarının önüne geçtim.Ama sorunu tetikleyen uyarıcılar ortadan kalkmadı.Kafama göre ses duyuyorum.Eve adım atınca falan başladığı oluyor.

@NewDay,
Demek ki ondan bana sordu. Yani kontrolü ele almanız çok güzel. Yani insanlar bana deccalmişim gibi bakıyor

Üst Alt