Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşırı Hayal Kurma Problemi (Maladaptive Hayal Kurma)

@Ahmet T,
Neden hayal kurar ki bir insan hem de istem dışı bir şekilde ilginç gerçekten ama hayal kurmaktan kurtulsan bence epey düzelirsin.:unsure:

Çok saçma ötesi hayal kuruyorum. Mesela debüldublüman'ın şarkılarını ben bestelemişim ben seslendirmişim ve yeteneksizsiniz gibi yarışma programına çıkıp 1. oluyomuşum. Bu esnada sevdiğim kadın ölmüş ve onun adına yazmışım tüm şarkıları. Böyle abuk subuk saçma sapan bir sürü hayal kuruyorum. İstem dışı

@Ahmet T, valla keşke bende kurabilsem arada hem vakit geçer hem eğlenirim .🥳

Atak zamanı yaşıyorum bu kafayı ama her zaman olmuyor tabii seninkisi ayrı bir yetenek .Bravo valla .(y)

Çok hayallerim var.
Su içerken bile hayal kurarım. Dünyada su kaynakları kalmamış ben su içerken su sattığımı hayal ederim.
Ya da çok zenginim uçakla yurt dışından çok özel bir su olduğunu ve onu getirttiğimi hayal ederim.

Bunu doktora söylediğimde bu senle alakalı demişti.

@Ahmet T, ben de birkaç gün önce televizyona çıktım birkaç kişi olarak, her biri benim farklı tarafımı gösterdi. Yıllar sonra tekrar geldik dediler. Ya da dedik mi demeliydim. Ben bilinçli olarak demedim ama onlar ben olduğum için demiş oluyorum neyse.

Üst Alt