Şu yazıma ters olumsuz gereksiz sekilde cevap vermesin. Konuşan ya hayır konuşsun ya da sussun lütfen... Ben denedim ve psikiyatri ilaçlarından kurtuldum...
Uzun yıllardır psikiyatri tedavisi gördüm az iyi ama çok bunalımda ve kızgınlık ile öfke patlamaları ile geçti günlerim. Hayatıma bir eş gelirse düzelir herşey dedim. İşe yaramadı. Çocugum olursa hem ben hem ailemiz düzelir dedim olmadı. Bataklığın içindeyim çırdındıkça başka yollar aramaya calıştıkça daha çok boğulmaya daha çok nefret edilir bir insan oldum. Cedrina 200, xanax, abizol, rixper, risperdal, welbutrin, citol...vb ilaçlar kullanıp durdum. Ölmek istiyordum. Çünkü biliyordum ki insansız yaşama imkanı olmadığını biliyordum. Yolda iş yerinde karşılaştığım insanlar için ya şerefsiz çıkarsa, ya beyinsizlik yaparsa ya kavga çıkartırsa diye kafamda onu nasıl dövsem yada nasıl öldürsem diye düşünüyordum. Dile kolay yıllarca böyle ola ola bende insanım tüm insanlar nasılsa bende öyleyim diye bir düşünce oluştu ve kendimden de nefret ettim... ALLAH c.c a canımı al diye yalvarmaya basladım artık. Günde belki 50-100 kez her sinirlendiğim de yada içime bir huzursuzluk çöktüğünde ettim bu duayı. Sonrasında ALLAH c.c ın tüm dert ve tasalardan büyük olduğunu, kendime bela isterken bile ALLAH c.c derken içime bir ferahlık doğduğunu hissettim. Sonra anladım ki ruhumda ki ve aklımda ki hastalığın kaynağı ALLAH c.c sevgisinin eksikliğiymiş. Dualarımı zikirlerimi artırdım. Şimdi ELHAMDÜLİLLAH herhangi bir psikiyatrik rahatsızlığım kalmadı. İnsanların hal ve hareketlerine baktıkça sadece ve kendime ders çıkarıyorum. Sizde insanlara karşı kendi bakış açınızdan rahatsız iseniz önce onları affedin. Onları affetmek aklınızın gönlünüzün rahatlaması demek. Yani kendinize iyilik etmek demek