Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Artık hangi ilden rapor alınırsa orada ehliyet kursuna yazılabiliyormuşuz!?

bekir0675

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben Muğladan H sınıfı ehliyet raporu aldım ve Ankara'da ehliyet kursuna yazılmak ıstedim yeni yasa gereği hangi ilden aldıysak orada girebiliyormuşuz.

ben geçen hafta sınava girdim. raporu trabzon tıp fakültesinden aldım. ehliyet kursuna ucuz olduğu için gümüşhane nin bir ilçesinde uygun teçhizatlı aracı ile girdim. sınavı geçtim ama dosyamı henüz hazırlamadıkları için alamadım. h sınıfı ehliyet gümüşhanedeki hastane verebilirmiydi bana bilmiyorum ama eğitim araştırma hastanesi olmadığı için veremezdi. belki de bu yüzden şu ana kadar bir sorun yaşamadım. bilemedim şimdi ama fakrlı ilde sınava girdim.

Yeni çıkmış yasa heralde Ankarada 2 surucu kursuna gıttım teyıt etmek için 2 side aynı şeyi söylediler

Böyle şeyler o kadar değişken ki! İl il, ilçe ilçe uygulama farkı olabiliyor.

Durum zaten öyle. 3 yıl önce ben aldığımda da öyleydi. Yeni bir durum değil yani...

Üst Alt