Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arkeolog olarak engelli memur ataması hakkında bilgi!?

eminet

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Umarım doğru yere yazıyorumdur.

Merhaba,
Ben İzmir merkezde ikamet eden ve bipolar bozukluğu olan bir arkeoloji mezunuyum. Arkeoloji alanında çalışmak, özellikle arkeolog olarak devlet ya da müze kurumlarında memur olarak görev almak istiyorum. Özellikle İzmir / Torbalı civarındaki Metropolis Antik Kenti gibi arkeolojik alanlarda çalışma fırsatları var mı, atama yapılabiliyor mu merak ediyorum.
Şu sorulara açıklık getirebilir misiniz:
• Kültür ve Turizm Bakanlığı veya ilgili müze müdürlükleri, arkeolog pozisyonları için engelli adayları istihdam ediyor mu?
• Özellikle İzmir ilinde, arkeolog kadroları engelli bireyler için açılıyor mu?
• Arkeolog / müze memuru kadrosu ile torbalı’da kazı alanı (örneğin Metropolis) ya da müze birimi gibi yerlerde görev almak mümkün müdür?
• Başvurular için bilmem gereken özel şartlar ya da süreçler var mı (EKPSS puan gereksinimi, özel kontenjan, vs.)?
Ben bu alanda çalışma azmine ve isteğine sahibim, ancak engelli olmam nedeniyle süreçler ve fırsatlar konusunda net bilgiye ihtiyacım var. Yaşadığım psikiyatrik durumun (bipolar bozukluk) çalışmamı veya görev yapmamı engelleyip engellemeyeceği, çalışma koşullarına yansıyıp yansımayacağı konusunda da doğru bilgilendirme almak benim için çok önemli.
Yardımcı olmanız benim için çok değerli olacak. İlginiz ve zamanınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Emine Tuğba Yıldız
e.t.y.9235@gmail.com

Üst Alt