Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arkadaşlarımla görüşmüyorum diye İnvega yazıldı?!

Düşüncelerim gözümün önündeyken görsel+işitsel karışık

Cm04G2.jpg

Dün annemin sağlık durumunu internette ne karşıma çıkarsa ona göre değerlendirmeye başladım. Bi durdum napıyorum ben dedim, ilahi açtım sonra.

O gün giydiğim ceketi başkası da giymiş ne güzel dedim. İçinde benim tişörtün çakması vardı, işte o zaman korktum. Yine kendimi görmüş oldum kısacası.

Kuzenim ve arkadaşı anlatmadığım halde kendi aralarında hayatımla alakalı spesifik detaylar hakkında konuştular. Tanrı konuşturuyor dedim sakin kaldım.

@Pickle, usta sen New age muhabbeti gibi bir şeyle gerçeklik algını yitirmeye başlamışsın bence yol yakınken böyle şeyleri umursama bir psikologla görüş ( yanlış anlama ) bence işin sonunda kalıcı olarak psikiyatri kliniğinde bile kalabilirsin

Ekt al rahatla bence ( yanlış anlama ) 🤣🤣🤣🤣

@Tyler D., bilip bilmeden konuşma. Annem yoğun bakımda olduğu sırada evde belirsizlik içinde beklerken oldu. Soru da sormuyor direkt akıl veriyor ya sabır.

@emre3, randevu günü bi gelmedi valla ya.

@ipek., gayet iyi, bu akşam taburcu olacak 😊 anjiyonun ve ilaçların etkisiyle çocuklaşmış. Devamsızlığım sınırda olmasaydı bakacaktım ona.

@Pickle .
Çok sevindim iyi olmasına
Sen elinden geleni yapiyorsun annen icin
Canım benim üzülme sakin olur mu 🤗
Herşey düzelir iyi olur 🤗

Bu diyalog forumdaki psikolojik analiz yapan arkadaşa göre 🤣 bi anda çıkıveriyormuş ne gülerim valla

Hastalanmasan annenin yanında belki olamayacaktın pozitif bakmak gerekirse

@Pickle, Kardeşim ben annen evde sen yine şov peşindesin sandım geçmiş olsun annene bilmiyodum

@NewDay, dün yani bayramda oldu her şey.
@Tyler D., yine derken? Sanırım yazdıklarım şov olarak algılanıyor.

Sorun değil bu arada.

Arkadaşlar niye kız şov yapsın bu hastalığın övülecek bir tarafı yok bu kafadan çıkın biri sesler ve görüntüler görüyorsa bu havalı değil aksine yardım ve teselli etmeniz daha önemli hastayı.

Bir psikoz hastası hastalıkta semptomların farkına varabilir bu kişinin gerçeklikten koptuğu anlamına gelmez mesela ses veya görüntü veya hezeyan yaşayan biri bunların beynin bir oyunu olduğunun bilincine varabilir.

Üst Alt