Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arkadaşlarımla görüşmüyorum diye İnvega yazıldı?!

@Tyler D., siz de söylüyorsunuz bu dünya kötü insanlarla dolu. Ben nasıl kendimi güvende hissedicem. Hayatımda kimseyle arkadaş olmamam lazım.

@Pickle,

sende benim gibi kendini koruyamıyor musun bir kavgaya girsem kesin dayağı yerim

@Pickle, Bana göre siz insanlardan değil gözünüzde büyüttüğünüz insan tiplerinden korkuyorsunuz yani korkunuzun sebebi gözünüzde büyütmek kafada kurmak yoksa insanlar değiller. Zamanla geçeceğini düşünüyorum biraz sabır. Sabretmesi zor ama başka yolu yok

@Ahmet T, ben kavga etmeyi bilmiyorum, erkek değilim
@Tyler D., bence her zaman temkinli olmalıyız bu insanlara karşı ama yaz stajından önce o kadar inandım ki kötü olaylar yaşayacağıma.. Olmama ihtimali de yok, olabilir. Bu beni çıldırtıyor işte. Ömür boyu eve kapanasım var.

@Pickle psikolog desteği almayı düşünmedin mi? Üniversite bünyesinde bulunur zannımca. Olmadı hastane psikoloğu.
Çalışmak iyi gelir. Çalışırken zihniniz doluyor zaten.

İkinci bir üniversite okuma imkanınız olursa okuyun herkes için söylüyorum.Sekreterlikte belli konuşma kalıplarını cevaplarını öğretirler.Sorun olmaz bence.

Bende de anxiete ve cilt hastalığı oluştu.İstesem de iletişim kuramıyorum.Allaha şükür anxiete kimseyle kavga etmemekmiş onu öğrenmiş oldum.

Stajda büyük bir sorun olmaz diyen arkadaşlar sanırım haklılar. Ben zaten öğrenmek için orada olucam, kimse benden 20 yıllık sekreter performansı beklemiyor. Hastalara karşı anlayışlı yaklaşmaya çalışırım, kavga çıkarsa güvenlik gelir.

Staj hakkındaki korkularım büyük ölçüde azaldı. Farklı bir bakış açısı oldu.

İnsanlardan kaçmak istememin sebebi de kötü olaylara karşı tahammülsüzlüğüm. Bu da normal bir şey, çocuk değiliz artık. Tek derdimiz çikolata yememek değil.

Gergin anlarda kontrolü kaybedeceğinizi düşünüyor musunuz ? Ben bu sebeple insanlarla tartışmamaya çalışıyorum. @Pickle

@Hanlı, bu soruya evet desem de doğru olur, hayır desem de. Değişiyor.

Ne önemli arkadaşlarmış biladerrr
Görüşmüyosun diye ilaç veriyorlar :D :D :D

Hemşirenin kezbanı da beni buluyor anasını satayım.
Kan alırken çocuk şarkısı söylemeye başladı. Yaşımdan dolayı söylüyorsun dedim. Yoo yeğenim var dedi. İnanmıyorum dedim çıktım. 21 yaşındayım.

Üst Alt