Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arkadaşlar engelli kpss ne zaman?

Ateszxz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Engelli kpss ne zamn ne gerekiyor basvuru nereden bi acıklayabilen olabilirmi acaba?

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunun için ÖSYM'nin sitesini takip edebilirsin, 2018 yılında olucak sınav ama tam tarihi orda yaziyor ben bakmadım. Diğer bütün soruların için de ÖSYM'nin sitesine bakabilirsin. Kolaylıklar.

yamtar16 geçen sene nisanda oldu sınav.. 2018 yılında tahminen mart ayında olur.. Mart-Nisan arasında gidip gelir sınav.. Ayrıca sınav takvimi hemen açıklanmaz.. biraz zaman geçsin öyle bakarsın takvime iyi geceler

Sorulara neye göre calişiyoruz kolaymı acaba soruları kacc puan gerekiyor

Geçen sene 24 nisanda yapılmıştı 2018 de hangi ayda ne zaman yapılır bilmem

Soruları kolaymı acaba ne uzerinden sorular var yoksa normal kpss gibi mi

Ateszxz Ekpss normal Kpss'ye göre çok daha basit bir sınav.. Siz sadece normal kpss kitaplarına çalışsanız bile rahat yüksek puan alırsınız.. ama çalışmayı ihmal etmeyin

Ben genel kültürde çok yanlış yapmıştım çünkü çalışamadım pek normal kpss ye göre detay daha az .

Ben lise olarak girmiştim Arabistanın başkentini sormuşlardı mesela

Hımm brnde lise girecegim riyad baskenti benim genel kultur ıyı sayısaldan korkarım sadece

Tesekurler zamanın ötesinde kardesim içim rahatladı kesin yrrlesirmiyiz 85 in üstünde almiş olsak lise mezunu olarak

Sayısalda zor değil ya abartılacak bişi yok yani

Önlisans merak ediyorum ben nasıl sorular acaba

Valla millet çok zor diye yaziyo anlamadım? Lisans mezunu kişi yapamaz mı yani anlamadım ?

Üst Alt