Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aranızda otistik olup evlenen ya da sevgili yapan var mı?
@egemmm Doğduğumda 1 hafta tıp fakültesinde küvezde kalmışım ve 3 yaşıma kadar konuşamamışım. Bir de doğduğumda kafam normalden daha büyükmüş. Ama bir süre tedavi gördükten sonra düzelmiş.
Olayı o yönden düşünmemiştim aslında. Lakin otistik bireyler atak geçirmiyorum yanlış bilmiyorsam bu arada bu işi ilaç kullanmadan tedavi seçeneği olanlarda mevcut.lakin eksisini ve artısını tartışılır veya maddi olarak imkan varsa tedavi olur.
@Mustafa788 Benim bildiğim otizm bir hastalık değil, sendrom sayıldığından ilaçla tedavisi olmaz. Ancak oluşturduğu yan etkileri için kullanılabilir. Mesela; ben otizm için ilaç kullanmıyorum ama onun oluşturduğu anksiyete için ilaç kullanıyorum. Ayrıca bir otistik olarak atak da geçirmedim, bunun atağının nasıl olduğunu da bilmiyorum.
sayısal zekası . o da benım gozlemledıgım . görseli cok ıyı gordugunu unutmaz ama rakamları tutamıyor bılemıyor konusmadıkdan sonra kımse anlamaz sıkıntılı oldugunu