Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aramızda Kalsın / Yerli Dizi

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
468
Reaksiyonlar
199
Aramızda Kalsın / Dizi
Perşembe günü, saat 20:00' de STAR Tv' de..

İnsanın içini ısıtacak türden bir dizi. Muhteşem Yüzyıl'ın Cihangir'ini ve Mihrimah'ını görmek çok güzel:) Son zamandaki karanlık dizilerden sonra dinlendirici geldi bana, Uğur Yücel ve Binnur Kaya'nın enerjilerinden olsa gerek... :)

Bugünkü bölümde terlikler güzeldi :D ve kolye tabii ki :cool:

Yeni favorim:)
Binnur Kaya'nın olduğu her işi izlerim zaten. Onun dışında da kadro süper. İnş. reytinge yenik düşüp kaldırılan dizilerden olmaz. Sevdim ben :)

:)
1375322_247009905450771_1998059159_n.jpg

2. dizim....
bi aramızda kalsın bi karagül zaten...
Komik,eğlenceli sevimli bir dizi herşeyden önce...
Perşembelerin vazgeçilmezi....
severek izliyorum...

Battalım bir türkü söyle hele kulaklarımızın pası silinsin:))))))

kans katılıyorum...
ben abilerini pek sevmedim :D
kesin bir bit yeniği çıkacak :D

Ama birde biri var ki...
Civan
yok böyle bir adam :D

Immmmm... geliyor geliyor bakın yeni bir türkü geliyor arkidişler...ama nereye ya daha ben türkü söyleyecektim(söyleyecektim olmadı,çığıracaktım derdi battalım olsaydı:))

Afferrim mahir yaptın yine yapacağını: D

aramizda-kalsin-21-bolum-fragmani.jpg

Siz dolma saran kadınlarsınız yahu, nasıl öldürdünüz bu kadını ? :D Battal kopardı beni burda :D
Şahin Bey'le Yadigar'ın alakası ne çıkacak acaba , gel perşembe geelll :)

Yavv bu Battalın söylediği Türkü Çok güzel kim Söylüyor Acaba..

Bitirmeyin diye o kadar yırtındık ama nedense kanal cevap verme lutfunda bile bulunmadı ve final yaptı dizimiz bu gece. Güzelim aile dizisi bitti :(

Zaten 52 bölüm planlanmış bir diziymiş...yani bitirilmedi bitti...bence iyi de oldu tam tadında bitti...çünkü son sezona bile ne gerek var diyerek bırakan bir çok kişi tanıyorum....mutlu son :D..onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine...

:eek: Güzel bitti mutlu bitti...
Yanlız düğün günü arifenin o saçlarına acaip kıl oldum anlatamam size...
Eşorfman neyse hadi esnek davrayım biraz....Olmazda bi şekilde oldu hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyelim...
Sinir oldum anlatamam
Bu arada arkadaşlar pizza dürüme pek imrendim :D

Pizza dürüm missss....Akşam akşam can çekti cidden :D....Ya Arefe kendini çirkinleştirmek için elinden geleni yapmıştı yani :D....

Sormaaaaaaaaaaa sölendim durdum yahu at kuyruğu yapsa valla 10 numara olurdu o eşorfman altına sinir oldum nellas yaaaaa hatırlatma

:D :D....en güzel bahocan olmuştu bence....gelinlerin ne saçlarını ne de gelinliklerini beğenmedim :/....

Üst Alt