Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aracına Direksyon üstü dijital gaz butonu yaptıran var mı?

Engelsizbiz

Aktif Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Bütün Arkadaşlara

Arkadaşlar ortak fikir alışverişinde bulunmamızın faydalı olabileceğini düşünerek bu konuyu açtım malum benim gibi bazı arkadaşların ayaklarını kullanmadan araba kullanması gerekiyor. Sizce gaz pedalının ayağınızın altında değilde direksyonda dijital tuşla arttırılıp, azaltılmasının ne gibi artı yada eksileri var deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Otomobil dünyasında devrim yapılmasını istemişsin... bu fikri dahada detaylandırıp otomobil firmalarına aktarmalısın... Bana kalırsa sol kapı kolu üzerinde joistik yada Klavye tuşları gibi kullanması daha kolay bir aparatla olabilir. ama bunlar için otomobil mekanizmasında büyük yeniliklere ihtiyac var..

ne alaka vural benim megane2 vardi direksiyonda hiz sabitleyici vardi ben onu arti eksi yonleriyle gaz gibi kullaniyordum. tek problem otomatik degildi vites atinca devre disi oluyodu otomatik arabada sehir ici bile kullanilir

Üst Alt