Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aracımı 5 yılın sonunda satıp ÖTV'siz yeni araç alabilir miyim?

ozyurt

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşım ben 5 yıl sonunda yurt içinden aldığım aracı yeni sattım vergi dairesi satabilirsin dedi.bu konuda beni aydınlatırmısın..

arkadaşlar ben özel tertibatlı yurt içnden aldığım arabayı 5 yılı geçirdiğim için noterden sattım .maliyeden temiz kağıdı alarak. şimdi yeni bir araç alacam. sorun yaşar mıyım ötv de dahil olmak üzere ve alanda sorun yaşar mı?
maliye satabilirsin dedi...
bu konuda bilgilendirirmisiniz..beni..

Aracı ÖTV'siz satabilir ve ÖTV'siz yeni araç alabilirsin

aracı satınca ne gibi işlemler yapılıyor..

arkadaşlar soruma tam cevap alamadım arcı satınca ve yenisini alınca ne gibi işlemler yapmak gerekiyor...bu konuda ayrıntılı bilgi sahibi arkadaşlar lütfen yardımcı olurlarmı..5 yıl önce aparat konusu daha basitti şimdi nasıl ...

eğer aracı yurt dışından getirtecekseniz eğer hastahaneden ithal araç getirtebilir izni ile ankaraya gümrükler birliğine bi dilekçe ile başvurmanız gerekli orada heyete giriceksiniz eger onay alır iseniz 6 aylık izin çıkıcak araç getirtmeniz için ..

yurt içi alımlarda ise sıfır alıcaksanız ötv indiriminden faydalanıyorsunuz ama 2. el konusunda bilgim yok ..

Yapacağınız,Özel tertibatlı araç kullanması uygundur.ibareli Sağlık kurulu raporonuzla bayiiye başvurmak.Gerekli tüm işlemleri yapıp,aracı size teslim ediyorlar.

Üst Alt