Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aracım engelli çocuğum üzerine kayıtlı olmadığı için otopark indiriminden..?

nzsu

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar.geçenlerde izmir belediyesine ait açık bir otoparka aracımı park etmek ıstedim.gişe memuru benden ücret istedi.bende kızımın engelli kartını gösterdim fakat kartın bir önemi yok önemli olan aracın plakasında özürlü ibaresi olması gerekiyor dedi.şimdi herkese soruyorum..bu engelli hakları parası olana mı geçerli......ne yani bnm maddi durumum elvermediği için sıfır araç alamıyorum 94 model renault aracım oldugu için kızımın hakları geçersiz mi oluyor..belki de ben yanılıyorum ancak bu play bana pek mantıklı gelmiyor..görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim...hayırlı günler...

Engelli kartı ile özürlü araç park yeri hizmetinden yararlanamazsınız

Slm!su memlekette hersey ne kadar mantıksız?uzun zamandır takıpteyıp!yazılan yorumlar fıkırler karsılasılan sorunlar vay anam vayyyy!!!bu memleket düzelmezzzzz!arkadaslar!ayrımcılık ayrımcılıgın ıcınde ayrımcılık!yok "h sınıfı ehlıyet" "yok park sorunu" "yok ötv sorunu" "yok mtv sorunu"???? Yokta yoookkkk!nedır bu yaw?hanı 2 ay öncemı ne toplanmıstı yetkılıler kanun degısıklıklerı ıcın??
Oda posss cıktı demı!eeee bürokratlar ıcın öyle cok zorkı uygulamaları hafıfletmek vatandas ıcın???sözüm ona avrupa bırlıgıne gırecekler???pehhhh avrupanın tırnagı olamayız bız daha!adamlar haklı ne yasamız yasa?ne hakkımız hak???nede hukuk???
Vatandas madur olsunda gerısını koyver getsın!!!sıstem degısecek sıstem!ısın basında ehlı ınsanlar olacak!avrupada her sıstemın dogru bılınclendırılmıs memurları görev basında!ama gelde anlat bızım bürokratlara???hep sallama demogajı!!!
Neyse bu düzen böyle gelmıs böyle gıder!kıcımızıda yırttsak nafıle!!!saygılarımla...

nzsu arkadaşımızın aracı normal araç sadece kızının engelli kartı ile ücretsiz park yapabilirmiyim diyor araç ruhsatı engelli kızınızın üzerinde olmadıktan sonra ücretsiz park olmuyor

maalesef ücretsiz park edemezsiniz ;
1 -aracın özürlü üzerine kayıtlı olması gerekiyor
2-engelli park kartı olması gerekiyor,engelli park kartıda tescili engelli üzerine olan araçlara veriliyor
3-özürlü kimlik kartıyla zaten park ettirmezler
4-eğer dediğiniz gibi olsaydı herhangi bir arabada özürlü kimlik kartı olan birisi varsa hepsi ücret ödememesi gerekir
5-zaten kızınızın üzerine araç olsa ve park kartı olsa bile izmirde ücretsiz park edemiyorsunuz, % 50 az ödüyorsunuz, izelman ın sitesini inceleyin.

Üst Alt