Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araca takılan tertibat aracın garanti kapsamından çıkmasına neden olur mu?

Danua.

Üye
Konular
106
Reaksiyonlar
3
Sıfır araca takılan tertibat aracın garanti kapsamından çıkmasına neden olur mu ?
Gaz pedalının sola alınması ve elden tertibat takılması.

Özel donanım makine mühendisinin projesi ve TSE belgeli malzeme ile yapıldığı sürece (ki zaten başka şansınız da yok) otomobilin garanti kapsamı açısından soruna yol açmaz.

Danua merhaba

benim merak ettiğim bu tertibat raporunda mı yazıyor yoksa, engeline göre kendin mi karar veriyorsun

Kardeş benim raporumda sadece h sınıfı ehliyet alır ve özel tertibatlı araç kullanabilir diyor. Ben şimdi neye göre tertibat yaptıracam bi fikrin var mı

yasin
almaya karar verdiğin aracın bayiine gittiginde onlar raporunu ve ehliyetinin fotokopisisin veriyorsun onlar senin adına verği dairesiyle görüşüyorlşar ve raporunda yazıyordur neden rahatsız oldugun örnek sağ ayagında rahatsızlıgın varsa ona göre tertibat yaptırıcaksın gibi.

Yani vergi dairesi mi karar veriyor

Bir nevi öyle denebilir.Hastaneden aldığım raporda "Otomatik vitesli , gaz pedalı solda , elden tertibatlı araçta sürücü olur." yazıyor.Tertibat takılınca maliye gelip bakıyor ve uygundur diyor böylece ötv muafiyeti oluyor.

Üst Alt