Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç raporu istihdam için aldığım raporu etkiler mi?

Omr2

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar herkese merhaba.

Ben 2012 de iş için rapor aldım bu sene atandım. 6 ay oldu işe gireli şimdi araç için ve h Sınıfı ehliyet için rapor alacağım rapor oranım düşerse işten çıkarılma gibi bir durum olur mu ? ( engelim : sağ kol brakial plexus Zedesi sağ kol sinir zedelenmesi)

Araç raporu istihdam için aldığım raporu etkiler mi ?

Bilen varsa yardımcı olursa çok teşekkür ederim ..

valla ben 27.11.2014 de sosyal güvenlik kurumuna gittim benim de üstüme 2 tane kayıtlı aracım var bir sıkıntının olmadığını söylediler

araç için aldığınız rapor oranı kaç acaba öğrenebilir miyim ? iş için aldığınız raporu etkilemedi yani?

araç için en az % 40 olması gerek iş için % 65 di benim rapor ben bunu 2004 de çıkartmıştım 2005 de işe başladım 2009 da bu raporu maliye düşürdü %40 a yıl 2013 de yeni bir vergi indirim raporu çıkarttım % 82 geldi ve şimdi 120 tl fazla para alıyorum vergi indiriminden benim raporumda bir etki olmadı iş raporumda sen tam emin degilsen kırıkkale
sgk git derim

Arkadaşlar herkese merhaba.

Ben 2012 de iş için rapor aldım geçen sene atandım. 1 buçuk sene oldu işe gireli şimdi araç için ve h Sınıfı ehliyet için rapor alacağım rapor oranım düşerse işten çıkarılma gibi bir durum olur mu ? ( engelim : sağ kol brakial plexus Zedesi sağ kol sinir zedelenmesi)

Araç raporu istihdam için aldığım raporu etkiler mi ?

Bilen varsa yardımcı olursa çok teşekkür ederim ..

Ufukalp;
Teşekkür ederim Ufuk bey.

Üst Alt