Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç raporu için Ankara'da hangi hastaneyi önerirsiniz?

duygum19

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar Çapa (istanbul oranın takipli hastasıyım)ya dilekçe yazmıştım. otomatik vitesli araç kullanabilir ibaresinin eklenmesi için ve raporumun süresi bitcek di. aradılar ve biz bu ibareyi ekleyemiyoruz DEVLET hastaneleri ekleyebiliyor dedi. Ankara da hangi hastaneden alabilirim nasıl başvurcam yardımcı olabilir miisniz (MUSKULER DİSTROFİ-Miyopati rahatsızlığım)

kardeş numune hastanasından 2 günde alırsın sağlık raporunu. sana 200 TL dicek sen KBB için 50 tl ödersin sağlık kurulu heyetine verirsin ertesi gün sağlık raporun elinde.

200 tl dediler ben 50 tl verdim geçtim.

sağolun peki bi belgeye bişeye ihtyaç varmı? oranım 64 düşer mi acaba normalde nörolojiye muayene oluyorum

para neden alınıyor acaba alınmıyor demişlerdi. istediğiniz ibareleri ekliyorlar mı

(engelli sağlık raporu için)

siz ötv siz araçmı almak istiyorsunuz ilk önce bunu anlıyalım eğer böyle ise fiziksel bir engelinizin olması gerekiyor noroloji demişsiniz noroloji fiziksel bir engelle girmiyor heyet ücreti ödemeniz gerekiyor çünki bunlar ücretli heyet işlemleri heter ücretine girmeyenler farklıdır dahası fiziksel bir engelinz varsa oran o kadarda önemli değil tam olarak yazsanız neyiniz var

Engelli kimlik karti ile butun kontrollere girersin ucretsiz. sabah saat 09 da baslarsin.
Oglen 14 tede heyet belirler.

kas hastasıyım evet araba almaya çalışıyorum. sınıflanamayan dye geçiyor ama bazı hastaneler ortopedik olarak görüyor. ehliyetim de sadece otomatik vitesli kullanabilir yazıyor. sol bacağımda güçsüzlük var kaslardan dolayı. sürücü olur belgesinde kodlar bu şekilde.

erdal71 siz hangi hastaneden aldınız

duygum19

Hangi hastaneye gittiniz? Deneyimlerinizi burada paylaşırsanız herkes için öğretici olur.

Ben de çok merak ettim %64 oran ve ehliyet sahibisiniz ben %40 la tüm girişimlerim olumsuz sonuçlandı. Daha detaylı bilgilendirme yaparsınız? Duygum19

Evet biliyorum. Ve Müsküler distrofi takibini nöroloji yapsada sonuçları ortopediktir.

yagmurunisan ortopedik özrünüz olduğu halde h sınıfı ehliyeti alamamanız çok şaşırtıcı... bütün girişimlerinizi burada paylaşabilir misiniz, yani bütün süreci detayıyla yazarsanız belki yardımcı olabiliriz, ben ve birçok bilgili arkadaş...

benim de sol ayağımda engelim var, ortopedk, ve h sınıfı ehliyetimi alırken de rapormu alırken de hiç zorluk yaşamadım açıkçası?

yagmurunisan evet okudum... peki alabilen var mıymış, yani hastaneden hastaneye uygulama farklı oluyor, hiç denediniz mi? ayrıca devlet hastanelerinde dert anlatmak zor, bunu hepimiz biliyoruz, artık özel hastanelerden de h sınıfı ehliyet başvurusu yapılabiliyor, bana sorarsanız özel hastaneye başvurun derim... ben de kendime heyet raporu almak için baya uğraştım, bu web stesi ve sorumlu arkadaşlar sayesinde baya ilerleme kaydettim :) sonuç güzel oldu çok şükür, ama gerçekten iki ay boyunca okumadığım makale, yorum, yazı kalmadı :) önce araştırma, sonra aktivasyon ;)

şimdi ehliyetimi de yenileyeceğim, burdan başka yere bakmam ama :) burda herşey yazıyor :)

Numune hariç herhangi bir hastaneyi öneririm.
Numune hakem hastane . Olmaz derse ki " der " o zaman sıkıntı...

Üst Alt