Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arac muayenesini nasıl yaptırmalıyız?

güneyli1

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaslar gecen hafta sifir bmw marka arac aldim proje cizdirdim tsi onaylandi bunun ucreti 650 tl odedim bu ucret normalmi siz kac tl ye yaptirdiniz.
araca tertibat taktirdim elden fren gaz sistemi elimde olan bir tertibatti ve montaji yapan kisi tam bir soyguncu sadece montaja 200 tl istedi ve 150 tl ye indi hakkimi hella etmiyorum bu is icin 50 tl bile cok ama dustum bikere.

asil sormak iatedigim soru aracima yarin icin muayene randevusu aldim fakat muayene kalkmis bu dogrumu direk trafige gidecekmisim

bilgisi olan cvp verirse sevinirim tesekkurler.

Bu bahsettiğiniz işlemleri aracı aldığınız bayi takip etmiyor mu ? 2 defa özel tertibatlı araç aldım ikisinde de işlemleri bayi takip etti.

Bayi muane olacakmi olmayacakmi bilmiyor diyer isleri bayi takip ediyor fakat 2500 tl istedi ben bunu 800 tl ye hallettim trafik tescille gorustum muayeneye gerek yokmus bilginize muayene istas yonu para kazanmak icin hicbir bilgi vermiyor sakin muayeneye girmeyin

Tertibatınız hareket ettirici ise, bu ruhsatta değişikliğe neden oluyor ve bu yüzden muayene gerekiyor diye biliyorum. Ama tabi biz halk olarak kaz olduğumuz için ve kanunsuz, bilgi sahibi olmadan kulaktan dolma laflarla düdüklenmeye yatkın olduğumuz için de yanlış biliyor olabilirim.

istikbal

Aynen muaye istasyonu muayeneye gerek yok demiyor muayene olacak diyor para kazanmak isin ama yeni cikan yasaya gore aracin agirliginda bir degisiklik olmadigi icin gerek yokmus orjinal lpg li araclar icinde yokmus bilginize otv siz arac aliyoruzdiye herkes gecirmeye calisiyor ayip soygunculuk dolandirilicilik bu yukarda arkadas bayi yapiyor demis yapiyor dogru 800 tl lik ise 2500 tl diyor aslinda 800 tl bile degilde onlarda geciriyor

Üst Alt