Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç içinde tekerlekli sandalye ile güvenli seyahat etmek için aparat..?

Zaur

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
0
Selam, arkadaşlar Bakü'ye nihayet ki engellilerinde kullana bileceyi bir taksi getirdiler, şahsen ben 2 kere denedim içi biraz t-sandalyenin dönmesi üçün küçük olması dışında hiçbir sorun yoktur amma malum engellilerin bir kısmının fiziki gücü az olduğundan otomobilin içinde kendisin rahat tutamıyor, birde düşünün otomobilin içine t-sandalye ile giresin, yolda dönerken ve gaz firen zamanı insan güvenli oturamıyor ve mecburen yanında birisi seni tutması gerek.

Şimdi sorum şudur, bu TX4 taksisinde güvenli oturmak üçün öyle bir vasıta varmı ki portatif olarak bu takside t-sandalye ile oturdukda insani güvenli ve rahat bir şekilde tuta bilsin?!

Bunlar t-sandalye üçündür ve zaten takside bu mevcutdur, ben insanı tutan vasıta arıyorum.

Benim istediyim böyle bir şeydir amma bana çiyin taraftan lazım, hani hızlı lunapark trenlerinde güvenlik kemerleri oluyor ya onun gibi.

zgr Bedenler - Tekerlekli Sandalye Emniyet Kemerleri

Benim istediyim araç içinde tekerlekli sandalye ile güvenli seyahat etmek için aparat şöyle bir şeydir.

PNvm0.jpg

Teşekkürler amma benim istediyim çiyinden tutan bir şeydir bu ise sineden tutuyor.

Benim istediyim araç içinde tekerlekli sandalye ile güvenli seyahat etmek için aparat şöyle bir şeydir.

bKTnt.jpg

OpiG7.jpg

Üst Alt