Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç için yeni sağlık kurulu raporu almam gerekiyormuş?

muhammet üstün

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Yeni konu açmak istemedim. H sınıfı ehliyetim var, ötv indiriminden yararlanarak araç almak için bugün bakırköy devlet hastanesine gittim. Danışmadaki arkadaşa sorduğumda internetten sağlık kurulu için randevu almam gerektiğini, randevuyu aldıktan sonra mevcut raporumla müracaat etmem gerektiğini söyledi. Bu konuda yardıma ihtiyacım var. :)

Hocam, araç almak için rapor gerekiyor ya, bunun için hastaneye gittim, danışmadaki arkadaş bana bu şekilde dedi. Anlamadığınız yer neresi hocam?

muhammet üstün

Yeni rapor başvurusunda eski rapor yanınızda olursa rapor için ücret ödemezsiniz. Bunu mu kastettiler acaba

maliye önceden var olan mevcut rapor uygunsa sorun çıkarmıyor ama trafik yeni sürücü belgesi alabilir raporu alıp ehliyeti yenilememizi istiyor, bunu bizzat yaşadım.

Şöyle diyeyim. H sınıfı ehliyetim var, başbakanlık kartım var, birde vergi indirimi raporum var. Oran %50. Ben sol polio alt sekeliyim. Otomatik araç kullana biliyorum. Ötv indiriminden yaralanarak araç almak istiyorum. Bunun için rapor çıkarmak istiyorum. Cepten yazdığım için biraz zor oluyor kendimi ifade edebilmem:)

Arac icin alacaginiz ikinci rapor ilk aldiginz vergi indirimi raporunu gecersiz saymiyo dimi?

benim de...

maliye özel tertibatlı araç kullanır istiyor.emniyette aynı ibareyi ,devlet hastanesi biz artık vermiyoruz diyor. iş iyice karıştı gitti.Allah sonumuzu hayreylesin.

Üst Alt