Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç için alınan raporlarda hastanenin ücret talep etmesi normal mi?

kahrimaneren

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar bı sorum olacak babam dıyalız hastası ve otv ındırımı ıle arac almak ıstıyoryz. menemen devlet hastanesıne otv ındırımı ıle arac almak ıstıyoruyz bunun ıcın engellı raporu almak ıstıyoruz dedıgımızde 200 lıra para ıstedıler normal mı acaba?

kahrimaneren

Araç almak için rapor istemeyin. Üzerinde %90 ve üzeri oran bulunan durum bidirir rapor uygundur.

Tek doktorsa 50 tl .. heyet ise 200 tl diye biliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben sol kol ortopedik engelliyim.h sınıfı ehliyetimi değiştirdim.ve yeni araç aldım.her iki raporada para vermedim.direk özürlü kimlik kartımı gösterdim.ehliyet raporunda(istinye devlet hast.) göz için bir doktor 50 tl istedi.hastanedeki memur telefon açtı engelllilerden rapor parası alınmıyor diye.doktor kabul etti.ötv raporu içinde hasekiden aldım.ücret talep etmediler.

Ben 50 lira. Vermıstım tek doktor için [emoji53]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iyi akşamlar cevaplarsanız sevinirim sürekli engel raporum var arac alabilmek ve engelli b 1 otamatik vites araç kullanır ehşiyeti almak için tekrar heyete girdim ısrarla 200 tl istedi kurul işin olmaz dedi rapor talep gerekçesi otamatik vites araç kullanır ehliyet alır veznedeki memur engelli gazimalül şehit yakını alınmamalı dedi maklbuz kaybetme geri alabiklirmiyim ?*nereye başvurmalı valilik sosyal hizmetler.

bugün devlet hastanesinden araç kullanamaz raporu çıkartıp kardeşim benim adıma araç alacaktı ama bizden 200 tl ücret talep edildi bu ücreti almaları yasalmı benim bildiğim ücret talep etmemeleri gerekiyordu bu konuda bilgi verirseniz sevinirim

tek doktor için 50tl . heyet için 200-300 tl arası para alıyorlar.

ben bugun engelime uygun sağlık kurulu raporuna yazdırdım otomatik vitesli araç kullanır diye ücret almadılar doğru mu ? verilmesi gerekiyomuydu sordum engelli çıkmazsan verirsin dedi e engelliyiz almadılar

OturanBoğa

tesekkurler sol el ampute otomatık ıbareli raporda aldım bı engel kalmadı ınsallah ehlıyettede otomatık kodları işlendi

Üst Alt