Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç için aldığım rapora oran yazmamaları sorun olur mu?

ramazan8

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merha arkadaslar ben otomatik vitesli özel tertibatlı arac kullanabılır saglık raporu aldım fakat raporumda engel oranı yazmadılar acaba bu bir vergi dairesinde bir sıkıntı yartırmı ayriyetten daha öncedende almış oldugum %52 raporum var araç alırken sıkıntı olurmu bilğisi olan arkadaslar yardımçı olursa sevinirim

Maliye sıkıntı çıkartır... Araç alırken vereceğiniz asıl raporda oran yazılsın.. Başka raporları dikkate almazlar.

Ama hastane raporu o şekilde yazdı oran yazmadı açaba maliyede her iki raporuda sunsak sıkıntı olurmu

geri götürüp güzel dil ile anlat yazdırt... Üzerine oran yazdır imzalat bitsin..

raporda oranın yazıp yazmaması maliyeyi bağlamaz ve sıkıntı çıkmaz . ben hiç bir mali yönetmelikte rapor oranı yazacak diye okumadım . işgüzar bir memura rastlarsan sıkıntı çıkabilir çünkü raporun şekil hatası yüzünden kabul etmez . şekil hatası maliyenin konusu değil lakin her gün kanunlarla uğraşa uğraşa işgüzar olduk . sanki devleti biz kurtaracağız . yanlız bu yazdıklarım sadece sizin durumunuza ait bir bilgidir farklı durumlarda farklılık gösterir

saygılar

Cihan haklıdır, ama kaç olursa olsun raporda bir oran olmalı şeklinde uyguluyor vergi daireleri. Onun için, raporda oran olmasını sağlamak en doğru yol olur

oturanboga kardeşim ilğili saglık kurumu oran yazmıyor kanunda ötv indirimde oran yok yinede ben vergi dairesine evrak göndeririken elimde olan raporumuda yanında versem ıyı olurmu acaba

ramazan8

Evet, araçalmaya temel olan raporda oran yoksa ve/fakat ekde oran yazan başka bir rapor varsa, ikisi ile birlikte vergi dairesinin işlem yapması mümkün. Bu şekilde işlem yapan arkadaşlarımız var.

Arkadaşlar aynı durum bende de vardı, hastaneden aldığım sağlık raporunda oran yazmıyordu. Ancak vergi indirimi raporunda oran yazıyordu iki raporu birleştirip maliyeye götürdüğümde kabul ettiler.

Üst Alt