Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alırken yeni rapora ihtiyacım var mı? Ehliyetimdeki ibare ile ÖTV..?

Evren

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
2
Herkese merhaba;

Uzun bir çileli yoldan geçerek H sınıfı ehliyetimi aldım.Ehliyetin üzerindeki kullandığı cihaz ve protezler kısmında özel tertibatlı otomobil yazıyor.Araç alırken bir daha rapor almam gerekir mi?Ehliyetimdeki ibare ötv den muaf olarak araç almamda yeterli olur mu?

ehliyet alırken verilen rapor aynı zamanda ötv den muaf olduğun rapordur bende bir aptallık ettim unuttum aslını trafiğe verdim noterden onaylatmak lazımdıı ama sende treni kaçırmışsın tekrar aslını çıakrtman lazım aslı gibidir olmaz .aslı olacak

Orjinali yok raporun fotokobisi var...Raporda "hastanın özel tertibatlı arac kullanması ve h sınıfı surucu belgesi alması uygundur" yazıyor.Raporda yuzde olarak engel derecesi yazması gerekır mı?Yada donanınmın su sekılde yapılmasına dair tasvır cumlelerı olması gerekmezmıydı?Boyle bır raporun orjınalı yeterlı olur mu?

Cok Tesekkurler

Evren, "özel donanım" ibaresi işini görür. Nasıl bir donanım takacaksın arabaya?

Üst Alt