Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alımında vasi ataması için yeniden rapor istenir mi?

bim1986

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Benim %90 özürlü kardeşim var araç alimi için basvurduk ama vasi istedi vasi olarak babasinin atanmasi için mahkemeye basvurduk
Raporunda surekli yaziyor hakim tekrar rapor istermi ayrica surekli raporu olan bir kisi
Tekrar heyet raporu alamiyor aile ve sosyal bakanliginin genelgesinde okymustum dogrumudur yardimci olursaniz sevinirim

Kesin isteyemez diye birşey yok, gerek görürse insiyatifinde bir durum isteyebilir yani.
Sevkle gideceğiniz için sorun olmaz sanırım.
Hem 6 ay gibi bir süre içerisinde yeniden alamıyorsunuz ama dediğim gibi hakim isterse sizi sevk edeceği için sorun çıkacağını zannetmiyorum. Ama yakın zamanda bu sorunla karşılaşmış arkadaşlarımız varsa deneyimlerini aktarırlar size.

Bir çok kişi halimle yüz yüze konuşup durumu belirtirseniz verebilir diyo pazartesi konuşacak inşallah bi netice cikar

Keşke dediğiniz gibi olsa ama yine bildiklerini okuyorlar, inş gerek görmez de bir an evvel halledersiniz geri kalan işlemleri. Şimdiden kolaylıklar diliyorum. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

Ayrıca 2 rapor var biri devlet hastanesinin verdiği diğerinde silahli kuvvetlerin verdigi ikisininde sunduk genelde aydinlattiginiz için tsk

Mahkeme özürlü olan kardeşimin sürekli raporu olmasına rağmen tekrar
Rapor istedi rapor kaç günde cikar bilgisi olan arkadaşlar anlata bilirmi

Raporun alım süreci hastanesine göre değişiyor. Bazı hastanelerde 1 günde bile alınabiliyorken, bazılarında 6 ay bile sürebiliyor!

Bizim de raporu devlet hastanesinden aldık. Rapor Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alındı. Kartal adliyesine de vasilik başvurduk.

Rapor hem güncel hem de anadolu yakasının hakem hastanesi olarak kanul edilen bir yerden alınmış. Yine hakim rapor isterse o sürece tekrar girmek istemiyorum. Hakimle görüşme imkanımız oluyor mu? Ya da tekrar ister mi rapor?

Konuyu da hortlattım bu arada

Edebiyatci76

Hakimle görüşme imkanı bulmak mümkün. Kalemi ile öncesinde görüşüp fırsat yaratmak lazım

Edebiyatci76
Hakim yeniden rapor istiyor ama yüzdelik olarak istemiyor raporu, Vasiliği alacağınız için Kısıtlının vasiye ihtiyacı varmı yokmu o yönden 1 rapor istiyor ve o raporda kısıtlının mahkemeye çıkmasına gerek varmı yokmu onu yazıyor doktorlar,yani tekrar heyete gireceksiniz.

Hay ağzına sağlık güzel kardeşim. Aynen dediğin gibi oldu. Noroloji ve psikiyatrden tekrar rapor istediler. Oraya da vasi olunur gibi bir yazı eklediler. Tekrar yüzdelik işlerle uğraşmadık. Martta da mahkeme var bakalım ne olacak ?

Üst Alt