Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alımı için raporun noter onaylı olması şart mı?

erhanorhan

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
2
Araç alımında raporun aslının noter tastiki şartmı eğer şartsa raporun aslını nerden alacağım hastaneden mi yoksa ankara il defterdarlığındanmı

raporun aslını vergi indiriminden faydalanmak için gönderdin galiba, herzaman söylerim raporun aslını hiç bir yere vermeyin diye, hastaneden raporun aslını vermezler aslı gibidir onaylı suretini verirler ama o işini görmez, çünkü noter aslını görmeden suretini onaylamaz, defdarlıkda vermez ama yinede şansını dene

Raporun aslı veya noter onaylı nüshası lazım. Hastaneden alınabilir...

hastaneye sordum veremeyiz siz noteri buraya getirin burda onaylatın diyor

Orjinali mi vermiyorlar yoksa nüshayı mı?

Kimliğinizi bırakın, ikna edin, orjinali bir yarım saatliğine versinler. Gerekirse başhekime çıkıp durumu izah edin.

Orjinalini Vermiyorlar bakalım bir rica edicem verirlerse notere tastik ettirip geri vericem

Merhaba Bende sizinle aynı durumdayım gelişmeleri yazabilirmisiniz? hastane raporu verdimi? araç firmaları noter onaylı örneği ile birlikte raporun aslını da istiyorlar sadece noter onaylı örneğini kabul ederlermi?

OturanBoğa;

artık hastaneler vermiyor diye duydum ben... ve noter imzasını şart görüldü artık...yarın bakalım hastaneden istiycem.

Hastaneden orjinal aldığınızda mutlaka noterde 3-4 nüsha çoğaltmak ve işlemlerde onları kullanmak lazım.

Bende hastaneden yeni rapor aldım ve Aslı ile birlikte 3 tanede aslı gibidir verdiler size neden aslını vermiyorlar anlamadım

Arkadaşlar bugün Ankara il defterdarlığından raporumun aslını aldım hiç bişey demediler hemen çıkarıp dosyadan teslim ettiler bi adet fotokopisini aldılar sadece aslı bende artık raporun hastane kesinlikle veremeyiz dedi bende defterdarlıktan aldım

Üst Alt