Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alımı için raporun aslı ya da noter onalı nüsha şart mı?

tılafsınlı

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
araç aldım bayii kurul raporumun aslı gibidirini kabul etmiyor maliye dedi.. aynı hastanden heyete girmeden raporun aslını alabiliyor muyuz? bilgisi olan var mı?

kardeşim her kurs farklı fiyat ister 950 çok para başka bir kursları dene araştır tek yerde kalma. her kurs sabit fiyat değildir. bende gittim 1.500 isteyen bile oldu sakın 950 verme. 600 veren var

galeriler asla raporun aslı gibidir ile araba vermez ehliyetini görmek ister ve kendileri fotokobi ister. örneği: sen fokopisi çektirdin ve bayiye götürdün ehliyeti götürmedin sana gele arabayı vermezler ehliyeti götür onlar fotokobisini alır...

H ehliyeti aldım 2 sene oldu.. bayiye verdim ehliyeti, raporunda fotokopisini aldı tertibat projesi için.. ama aslını getir ya da noter onaylı heyet raporunu getir dedi.. heyete giricez anladığım kadarıyla...

Evet, maalesef asıl ya da noter nüshası şart.

Üst Alt