Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alacağımız bayii eşimin eski tarihli raporlarını kabul etmiyor?!

serhat32

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
iyi günler ötvden yararlanmak istiyoruz eşmin engelli kimliğinde oran yuzde 100 yazıyor eşimin eskı tarıhlerde yuzde 95 yüzde 100 gibi raparları var ama en son raparunun oranı yüzde 85 araba alcagımız yer kabul etmıyor ne yapmamaız gerekıyor yardım edermisniz

85 kabul etmezler arac alımı için % 90 dan aşşagı olmamalı yüzde yüz aldıgınız hastaneye sıkıntınızı söyleyin olmazsa başka hastanede sansınızı deneyin daha olmadı rapora itiraz edin

çok rapar var ama en son rapor 2010 da oda yüzde 85 o olunca işi yokuşa sürüyolar

en son aldığın rapor başvurduğun hastalerde önüne çıkıyor ve sana rapor vermiyorlar değilmi bedne yaşadım aynı sıkıntıyı ama sen bu raporu araç alımı için alacağını bastıra bastıra sürekli söyliyeceksin çünkü kafalarına laf anca gidiyo biraz gerizekalılar.kanunlardan haberdar olmayıp bilmiş bilmiş konuşup yolluyolar sen dediğimi yap.

evet kac gundur rezil olduk hastanelerde : (

Bayiler de de işgüzarlık var sanırım.. Ben 2004 de vergi indirimi için çıkartmış olduğum raporu kullandım 2009 da araç alırken ve araç alımıyla ilgili hiç bir ibare de yoktu üzerinde...

bu konu ile ilgili denizli devlet hastahanesinde aynı sorunu yaşamıştım bende izmir alsancak hastahanesinden aldım yeni raporu oldu bitti :)

Üst Alt