Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alacağım. Özel tertibat nerede ve nasıl taktırmalıyım?

rabale

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Oncelikle herkeze merhaba sifir arac alivam fakat alacagim yer tertibatini benim yaptirmam gerektigini soyledi nasil birbsey secip nereye yaptiricam bilmiyorum yakin zamanda yaptiranlar kullanimi en kolay tertibatlari paylasabilirmi iki ayagimida kullanmiyicam elden tertibat olucak

dostum öncelikle hayırlı olsun bir kac soru sonucunda eminim uygun tertibatı kafanda canlandıracaksındır.1)solak mısın yoksa sağlak mı sağlaksan tertibat direksiyon altı ve sol tarafta olursa daha rahat edersin.cünkü direksiyon hakimiyetini eminim sağ ella daha iyi kavrarsın.2)solaksan ki ben solak oldugum icin tertibatım sağ tarafta ve ben cok rahat kullanıyorum.bu dediklerim umarım sana bir yol cıkarır tertibat icinde sanayide bir tornacıya cüzi bir fiyata yaptırabilecegine inanıyorum.

Ben de 3 ay önce araç aldım. Aracı aldığım bayi beni bu tip tertibat yapan yere yönlendirdi. Raporunuzda yazan açıklamaya göre Size uygun tertibatı onlar çiziyor zaten..Bunu sizin düşünmenize gerek yok...

05322500714 İsmail usta ben bursa danaradigim fiyatın yarısına yaptırdım İsmail ustaya

Sag elimi kullanıyorum ama tertibatta ayaklarimi hiç kullanmayacagim sirf elden tertibatli ilacak arac.. Sorma nedenim butce ayiricam bu is icin. Ne kadar ayirmaliyim tl

Engel durumunuza göre Tertibat yapmaktayız. Hangi şehirdeyseniz oraya gelip tertibatı bayide yerinde takıyoruz. Proje (tse)onaylı dır. Tertibatlarımız 5 yıl garantilidir. Bizi 0532 724 20 01 de arayın yardımcı olalım.

Üst Alt