Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araba için aldığım raporda süre belirtilmemiş. Raporun kullanma süresini etkiler mi?

Metas63

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Bende sol bacaktan engelliyim. Yaklaşık 2 ay önce devlet hastanesine "Özel tertibatlı araç kullanabilir" ibareli rapor almak için başvurmuştum. Dün (17.03.2009 ) tarihinde heyete girdim ve Bugün "Özel tertibatlı araç kullanabilir" ibareli sağlık raporumu aldım.
raporda herhangi bir geçerlilik süresi belirtilmemiş acaba benim raporun 6 ay sonra geçerliliğini yitirmesi gibi bir durum sözkonusu olur mu?

Hastalığın sürekli olduktan sonra raporun her zaman geçerli.

Hastalığım polio sekeli ve Sürekli ama almış olduğum " Özel tertibatlı araç kullanabilir" raporunda süreklidir ibaresi yok.
Yalnız daha önceden almış olduğum özürlü kimliği, vergi indirim belgesi vs. raporların hepsinde süreklidir ibaresi mevcut.

Polio sekelik sürekli olan bir hastalık.İlerde sorun yaşamaman için Hastahaneye git ve sürekli ibaresinin yazılmasını sağla.

Üst Alt