Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antipsikotikler düşünmeyi mi engelliyor?

Antipisikotiklerin bazıları bilişsel yeteneklerde yavaşlama yapıyor ama ilaç kullanılmasa olan zarar daha büyük olacağı için mecbur bu sorun göz ardı ediliyor.

Üst mesajlarda zeka alakalı konuşma var.
Bence esasında oluşan sorun zekayla alakalı değilde sorun olaylarda Mantık çıkarımları yapmak, karar vermek, odaklanma, motivasyon hızlı karar vermek vb şeylerde sorun oluyor bu sorunlar ilaç kullanılmayınca başka kullanılınca başka oluyor ilaçsız durumda ki sorunlar çok daha ciddi hatta bir süre sonra beyin hücreleri öldüğü için zeka sorunlarıda olmaya başlayabiliyor.

Antipsikotik sadece akşam içiyorum ve yattığımda düşüncelere dalmamı engelliyor ve uykuya dalışımı kolaylaştırıyor.

Antipsikotik olmasa uykuya dalmakta zorlanıyorum.

@Anti PSİKİYATRİ,
300 mg klozapin (clonex)
5 mg abizol
Şu an bu dozdayız 300 mg çıkanca seslerde hafif bir azalma oldu doktor dozu çok yavaş arttıracağız onun için sabır dedi tam düzelme olacak inşaAllah amin.

Ama 300 mg dan sonra geceleri aşırı salya başladı o biraz sıkıntı gerçi salya herkeste oluyormuş düzelsinde salyayı bir şekilde idare ederiz.

akıl zekadan daha üstündür. yanlış şeyler düşünmektense daha az düşünmek daha iyidir. antipsikotikler iyi düşünceden sonra gelen mutluluğu sabitler. hayal kurup sonra üzülmektense hiç hayal kurmamamak daha iyi

@Anti PSİKİYATRİ, Bol bol yastık yüzü aldık günlük değiştiriyoruz birde yastığına banyo havlusu sarmayı deneyeceğiz ona aksın diye bakalım.

Doktor Laroxyl 10 mg diye bir ilaç verdi ilaç antidepresan esasında ama yan etkisi ağız kuruluğuymuş o yan etki için klozapin salya artışında kullanılıyormuş ama kullanmak istemedim antidepresanlar daha önce kötü yapmıştı çünkü.
Gerçi doktor bu çok düşük bir doz yapmaz dedi ama zaten ağır ilaçlar kullanıyor birde salya için ilaç kullanmasın dedim bakalım kullanmamaya çalışıp salyayı yönetmeye çalışacağız zaten etkisi olacağıda kesin değil.

Benim gün içinde düşündüğüm şeyler sanırım sanrı ilaçtan önce sesli düşünüyodum sürekli ilaç bunları bastırıyor sanırım

@Anti PSİKİYATRİ, evet çok ilaç ve yüksek dozda kullandığım için devlet hastanesinde ki doktorlar madde kullandığımı sanıyorlar. Son kontrole annemle gittim 32 yaşında herif olarak. Derdimi anlatıncaya kadar göbeğimde fıtık çıktı

@KırıkZihin, ben bir başlayıp bir bırakıyorum. En zoru sabah namazına kalkmak

Üst Alt