Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antidepresanı azaltmak istiyorum. Bunu nasıl yapmalıyım?

ozmuşlu

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
161
s.a arkadaşlar uzun yıllardır efexor 150 mg içiyorum . bir sebepten ayrıca zyzapin 2,5 mg BİR SEBEPTEN dolayı nörolojiye gitmiştim. nöroloji doktoru bu tarz ilaçları ne kadar azaltırsan o kadar iyidir demişti. şimdi bakıyorum son 1 senedir işsizi yani hayatta hiçbirşey yolunda gitmiyor bir arkadaşım senin normalin bbu demek ki demişti sizce doktora gidip efexor 75 e düşürsem nasıl olur ?

Hayır antidepresan sana fazla yan etki vermiyorsa bırakmam stratejik olarak hata olur tekrardan depresyona girebilirsin

valla ilacı azaltmadan depresyona girdim bile... tek yan etkisi braz uyku yapıyor başka şeyi yok..
o değilde bit adamın şansı kaderi güzel olacak az önce bir yere iş görüşmesine gittim eve gelen kadar cinnet geçirdim yeminle bir kuruma taşeron e girelim dedik olmadı lanet olsun ben ne kadersiz adamım ki..

Efexor xr kullaniyorum.
Bir gun kullanmazsam ikinci gunde ariza cikartiyor. Kullanmaya baslamasi dertliydi yan etkilerden oturu.
Ama su an gayet memnunum kendisinden. Beni ayaga kaldiran bu ilac oldu.

Doktor gerekli goruyorsa kesinlikle kullanin. Artis gerekiyorsa ona da olur verin bana kalirsa.
Kafaniza gore birakmak aklinizin ucundan gecmesin, hele efexor'da. Surunursunuz. :)

efexor xr bende kullanıyorum 150 mg valla daha ilacı bırakmadan depreysona bunalıma girdim.
aslında sıkıntı şu biraz belimi doğrultsam ilacı azaltırım doktor kontrolünde ama iş yok güç yok borç gırtlağı aştı arkadaş güze kız görünce de atık moralim bozuluyor...

Üst Alt