Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anti sosyal kisilikte bozukluk nedeniyle askerden muaf oldum. Engelli haklarım..?

adamimmaykil

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba 7 aylik askerken Antisosyal kisilik bozuklugundan çürük raporu aldım bundan ne olur yani bana ne gibi engeller acar yada bi getirisi olurmu ben pek kalabaliktan hoslanan insanlarla diyaloga girmeyi seven herkezle pek samimiyet kuramayan birisiyim tazminat falanda aliniyomus heralde cevapsiz birakmazsaniz sevinirim

Eğer yüzde kırk ve üzeri rapor alırsanız devlet hastanesinden (askeriyeden aldığınız raporları götürün), engelli raporu alabilirsiniz. Olumsuz yönü bazı firmalara işe alım sürecinde askerliğe elverişli olmamanız olumsuz değerlendirilebilir.
Tazminat konusunu hiç duymadım doğrusu, bilen biri varsa yazabilir.
Geçmiş olsun

yüzde 40 ve üzeri alırsanız çeşitli haklardan yararlanabilirsiniz

Usta ben 2 kez hava degisimi aldim 30 ar gun antisosyal kisilik bozuklugundan şimdi 3. Kez heyete sevk edildim muaf ederler mi bu kez

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt