Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antalya'da özel tertibatlı aracı olan sürücü kursu var mı?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar antalyada özel tertibatlı elden kumandalı araba kullanmak h sınıfı ehliyeti için kurslara başvurduk tecrübe bulunmuyor arkadaşımda direksiyon kursu görmeli kurslarda böyle bir araç yok neyapabiliriz?

Eger arac arıyorsanız bulmanız zor. H sınıfı elden tertıbatlı ehliyet alabilmek için kurs arıyosan Isparta da var ama başka ilden ehliyet alıcaksan o ilden tekrar h sınıfı ehlıyet raporu almanız gerekıyor bilginiz olsun.

antalya içi olmalı direksiyon dersi veren biyerde olur bu araca sahip önemli olan öğrenmek engelliler derneği saatine 50lira istiyor çok

Bence 50 tl mantıklı diğer türlü nasıl bulup öğreniceksiniz ki bence 3 e 5 e bakmayın 2 saate öğrenirsiniz çok zor bişey değil

vay anasını derneğe bak biz bunu yapamadık trabzonda. içim elvermedi sınav günüde içinde olmak üzere 50 ile 100 lira alıyoruz buda anca yakıtı karşılıyor yani hiçbir kazanç gözetmiyoruz 7 yılda yaklaşık 50 engelli kardeşimize h sıfı ehliyet aldırttık...

Gülçin bende antalya da özel tertibatlı aracı olan bir kurs bulamadım son çare önce arabayı alıp kendi arabamla girmek die düşünüyodum ama dernek araba sağlıyosa bu mantıklı bir çözüm hangi dernek bunu sağlayan antalyada ?

bende antalyada etilerde sakatlar derneği var oraya gittim orda bey yardımcı oldu bana birinin numarasını verdi adamı bulduk adam bu ahatlıda oturuyo aracı noterden mufaktname yaptırdık renta car dan kiralasam daha ucuza gelirdi ve o raçla sınava girip aldım ehliyeti

hangı ıllerde h sınıfı ehlıyet alabılmek ıcın uygun arac olan kurs var

ıspartada hangı kurs

Arkadaşlar Akdeniz bölgesinde H sınıfı sürücü belgesi alınabilecek sürücü kurslarına dair deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz...

Üst Alt