Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antalya MEB atamalar için gerekli belgeleri açıkladı

Alilabut

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
O kadar da çok detaylı evrak istemiyorlarmış
😊
Sayın: Ali LABUT 2016 EKPSS/Kura sonucu Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrine yerleştirildiniz. Atamanızın yapılabilmesi için 09/09/2016 Cuma günü saat 17;00 a kadar aşağıda istenen bilgi ve belgeleri Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları Personel Atama Şubesine getirmeniz gerekmektedir. İstenen Bilgi ve Belgeler: 1- Nüfus Cüzdanı (Aslı olacak), 2- 3 adet Vesikalık Fotoğraf, 3- Diploma (Aslı yada Noter onaylı örmeği) 4- Engelli Sağlık Kurulu Raporu, 5- 2016 EKPSS/Kura ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi. NOT: Antalya iline atanıpta başka bir ile atanmak isteyen personeller atanmak istediklerine dair dilekçeleri ve Yerleştirme sonuç belgesini ilimize göndermeleri gerekmektedir. Dilekçe ile başka ile atanmak isteyen personeller evraklarını atanmak istedikleri il milli eğitim müdürlüğüne teslim edeceklerdir.
İrtibat telefonu: 02422386000 - 126

ya kardeşim aklınıza ilin milli eğitim sayfasına girmek gelmiyor mu boşuna mesai yapıyosunuz burda

Zaten duyuru yu göremediğim için link istedim

Bi zeki sensin zaten bizim aklımıza gelmiyor siteye bakmak. Sen bak görebiliyorsan eğer bize de haber ver öyleyse.

Dostum site de yok bana telefonla mesaj attılar yukarda yazdığımı. Bi faydası olur belki diye yazdım. Görmeyen bilmeyen için.

Şimdi bunun zeka ile ne alakası var duyuruyu göremeyince ki sende mesaj olarak geldiğini belirtmemissin link istedim bunu zeka belirtisi olarak görüyorsan durum vahim

Yok dostum o ilk mesajı sana demedim diğer arkadaş yazmış ya siteden bakın diye ona yazdım biz akıl edemedik sen bakıver diye. Hem Biliyorum o niyetle yazdığını senin ondan mesaj la geldi dedim 2. Bölümde

Üst Alt