Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antalya Manavgat bölgesinde engellere uygun asansörlü, fiyat performans tatil yeri var m?

hayat76

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
33
Mhb, Arkadaşlar nasip olursa Eylül ayı içerisinde bir haftaya yakın bir dinlenme amaçlı tatil yapmak istiyorum, ortopedik ve solunum hastası olduğum için konaklama yerinde asansör benim için çok şart.
Malüm günüm şartlarında da engellinin tatil imkanı kısıtlı, uygun fiyatlı herşey dahil veya yarım pansiyon şeklinde asansörlü bir yer,
Antalya Manavgat çevresi özellikle tercihim, çünkü medikal ihtiyaçlarım olacağı için, oksijen tüpü dolumu gibi, bu sebepden bu bölgede olursa sevinirim...

@hayat76,
Kolay gelsin,
Gönlüne ve bütçene göre bir yer buldun mu oralarda?
Mesajını yeni gördüm. Ben 80'li yıllarda Alanya'da Sun Motel'de kalmış idim. Hemen düz ayak yerden oda istemiş idim. Odada pek manzara yok ama merdiven yok, inme yok, çıkma yok. Yıllar sonra Alanya'ya gezmeye gittiğimizde (tahminen 7-8 sene önce veya 10 sene) motel yerinde duruyordu.
Plajı hemen önünde, odadan çık, taş çatlasa 30 mt yürü kumdasın, 25-30 mt kadar da kumsalı var. Yemek de çıkıyor motelde.
Ancak Alanya ve Manavgat'ın havası müthiş nemli ve boğucu.
Bilgin olsun. İnternette resimleri var.
Selametle..

@alifatih1958,

Mhb. 3 ay geçikmelide olsa, msjmı dikkat alıp cvp verdiğiniz için teşekkür ederim,
Eylül ayının ilk haftası Mavgat çolaklı ya gittim, hava gayet güzeldi, Eylül olduğu için çok sıcak ve nemli değildi. Kurumun kampına gittim, daha önce baya gittiğim için zorluk olmadı, sadece kaldığımız lojmanlar ikinci kat olduğu için bir kat merdiven biraz zorladı onun dışında heşey güzeldi. Kamp olduğu için herşey dahil oluyor 3 ögün yemek vs.

İnan yeni gördüm mesajı o nedenle geciktim.
Neyse gönlünüze göre bir tatil yaptıysanız mesele yok. Allah daha güzellerini nasip eder inşallah.
O taraflarda bir çok kamu kurumunun tatil kampları var. Özelikle de yüksek yargı organlarını siteleri, DSİ kampı filan.
Sizin şansınıza havanın güzelliği. Aslında o yörelerin tatil için en uygun zamanları eylül ve ekim ayları ancak o vakitlerde de okullar açıldığı için çocuklu aileler mecburen kavurucu sıcaklarda tatil yapmak zorunda kalıyorlar. Ben de çocuklar büyüdükten sonra (okul dertleri kalmadıktan sonra) bir kaç kez bu aylarda gitmiş idim.
Neyse hayırlı günler dilerim.
Selametle.
@hayat76,

Üst Alt