Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü engelli ehliyeti için müracaat eden var mı?

okidokiaga

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
7
Antalya saglık il müdürlüğünde engelli ehliyeti komisyona giren arkadaşlar nasıl geçti bu hafta bende gireceğim

gidip komisyona giriyorsunuz ben bir sorun yaşamadım

okidokiaga

2 hafta önce ben de girdim hiç bir sorun yaşamadım, özürüme uygun araçın nasıl olacağını konuştular ve bana çıkabilirsin ögleden sonra raporunu alabilirsin dediler, öglen de gittim raporumu aldım.

karizmatikmen
özürünüz nedir benim sag kol brekial lezyonu var inş benim sonucuda aynı gün verirler ben itiraz sonucu kendimi antalyadabuldum geliyorum
kardelenn komisyona girdim sürücü olamaz kararı çıktı tekrar girdim sürücü olur kararı çıktı şimdi bir daha girecem komisyona

itirrazlardan olumlu sonuç alırsak harcadıgımız yol masrafını kim karşılıyor

Sağ ayak polıo sekeli, 3 cm kısalık var, sağ kol üriner sistem kesisi mevcut, raporların hepsini öğleden sonra dağıttılar,
okidokiaga

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt