Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemin bazı rahatsızlıkları var. ÖTV'siz araç alabilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emremerc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emremerc

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar sıfır araç almak istiyoruz fakat hiçbir bilgi yok . Annemin raporunda bunlar yazıyor- sağ kalça 90 derece , ektansiyon 0, abdükasyon 30 , abdükasyon internal 30 , eksternal rotasyon 40, trandelenbug yürüyüş ,kısalık yok , NVD yok, ---- ORTAPEDİK %12 OLARAK SÜREKLİ oran verilmiş biz bu rapor ile araç alabiliyor muyuz?

Benimde doğuştan rahatsızlıgım mevcut. HASTALIKLARIM- Hipofizin izole hormon eksikliği %20+ adrenal korteks yetersizliği %40 ve pectus excavatum gögüsü mevcut %35 bunları raporda toplanınca %69 oranım (sürekli) rapor mevcut bu oran ile sıfır araç alabilir miyiz acaba?

Benim de almayi düsüniyorum ama çoçuklarin maaşi kesilecek diye almiyorum engeli aileyede araba çok lazim oliyor

annenin kısıtlama kodları olan ehliyetinin olması gerekir ortopedik engelli olarak ötv dem yararlanarak ehliyet alması için yada baltazar hesaplaması sonucunda cıkan oranın %90 veya üzeri olması gerekir.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt