Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annem, babam ölürse ne yaparım diye korkuyorum

ozmuşlu

Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
159
evet bazılarına komik gelebilir ama ben annem yada babam ölünce ne yaparım korkusu var bende.
kaç yaşına geldik bir kendimize bir düzen bir hayat kuramadık belki bizim de hatalarımız oldu zaman zaman annemle babamla tartışsam diğer kız kardeşlerimi el üstünde tutsalarda içimde hep öyle bir korku endişe var. daha bu gece rüyamda babam ölmüştü onun cenaze işleriyle uğraşıyordum. işin acı tarafı bana bu süreçte destek olacak kimsem yok 2 tane amcam ve halam var ama aramız bozuk işin açığı bende çok haz etmiyorum onlardan. bilmiyorum ne yapacaz nasıl yapacaz ?? Allah sonumuzu hayır etsin..

Rabbim kimseyi yalnız koymasın. Ancak bu bir gerçek hayatta tüm canlılar gün gelecek ölecek bu hayvan bitki insan olmak üzere onun içindir ki genç iken sağlığınızın kıymetini değerini bilelim ve onun için ileriki yıllar için yatırım yapınız.

Memurum ama anne babamla yaşıyorum onlar ölürse benim içim yaşam baya zorlaşır

Herkeste olur insanın yakınını kaybederse devlet var millet var. Bizim Türk insanı merhamet doludur. Bizim yaradılışımız bu. O'nun içindir ki kimse kaygı ve endişe duymasın kimse yalniz degildir.

devlet millet ne yapacak kim kime 1 kuruş veriyor , devlet millet varsa şimdi bu adama düzgün bir iş versinler o zaman bir düzen kursun

Kriterlere uygun herkese iş var Allah'tan rızık vardır. Her doğan çocuk dünyaya rizkıyla gelir arkadaşlar

üniversitedeyken kız arkadaşım, haluk bilginerin tiyatro oyununda onunla kuliste konusmus aile felan demis bilginer de kac yasina gelmissin aile diyorsun demis kiz 19 yasindaydi : )

Engelli çalışamayacak durumda olanlar ne yapsın. Bu soru her gün aklımda

@Rasput,
Eeeee ne olmuş ne var bunda

Devletimiz milletimiz var. Devletimize milletimize Rabbim zeval vermesin. Arkadaşlar bu soruyu beynimizden silin hiç kimse yalnız degildir

Geçen ay 50 yaşımdan gün aldım.

20+ yıldır yalnız yaşıyorum. Anne baba öldüler.

2010'da -15 yıl önce- memur olmuştum, o gün benim için işler kolaylaşmıştı.

Bugün 20'ler, 30'larda hatta 40'larda bile olsanız ekonomik özgürlüğünüz yoksa zaten işiniz ters gidecektir.
Anne babanın sağ veya ölü olması fark etmez insan insana yük oluyor çoğu zaman.

Ve ne demiş J.K. Rowling

“Ebeveynlerinizi, sizi yanlış yöne sevk ettikleri için suçlamanın da bir son kullanma tarihi vardır; dümene geçecek yaşta olduğun an, sorumluluk sana aittir.”

Önünüzde uzun yıllar var kendinizi geliştirin,
Seveceğiniz bir meslek öğrenin ve işinizi iyi yapın, para sonradan gelecektir.

Ekpss için: Her girişte 60 - 70 alan biri çok çok iyi çalışmadıkça atanamayacaktır.
Ona tavsiyem de severek yapacağı bir işi öğrenmesi olur.

Allah sıralı ölüm versin ama anne babamız sağ olsa bile onlar ilelebet bize bakî değildirler.

İyi akşamlar herkese.. :)

@ozmuşlu,
Bazı arkadaşlar da devlet bakıyor demiş malullük aylığı bağlamak için bile senden 40takla atmanı istiyor. Engelli maaşı 6-7bin. Kardeşim bu konu benimde canımı çok sıkıyor şimdi anne babam sağ çok şükür akraba kardeşte bir yere kadar ben engelliyim yürüyemez haldeyim ev kira.. bilmiyorum ne olacak

@friends,
hastalıkla kendisiyle uğraşmaktan insan kendini geliştiremiyor ki , okullar bile güç bela bitiyor , çok hareketli enerjisi yüksek insanlar özel sektörde başırılı oluyor , hasta düşkün insanda nerde o enerji

@Emrekvk,

Haklısın sen de hocam,

İyi bir ilaç tedavisi oturtulmadan çalışmak çok zor hatta boş durmak bile yoruyordu beni eski günlerimde.
(Sabah 6'da yatıp akşam 16.30 kalkmayı huy edinmiştim bir vakit, hiç çalışmıyordum da halbuki)

bu konuyu açan arkadaşa teşekkür etmek lazım ,aslında birçoğumuzun içini kemiren konuşacak insan bulamadığımız konular bunlar

@friends, :) Zümrem, maşallah. Yine döktürmüşsün Eline & aklına sağlık

Konuya gelirsek @erola, nın yukarıda yazdıklarıyla birebir aynı durumdayım

Anemin vefatından sonra kapımı açan olmaz benimde yalnız kalma kaygısı var insan sesi arıyor insan.

Üst Alt