Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyeteye karşı ne yapabilirim?

anonymous

Aktif Üye
Konular
367
Reaksiyonlar
497
Yoğun bir şekilde anksiyete yaşıyorum. Elim ayağım kesiliyor. Müthiş bir sıkıntı yaşatıyor. Xanax yazılmıştı daha önce. Ama bağımlılık riskinden dolayı doktor yazmak istemiyor. Salı gününe randevu aldım. Hangi ilaçlar yazılabilir? Siz anksiyeteye karşı ne yapıyorsunuz?

aynı durumdayım
yapacak bir şey yok, geçmesini bekleyecez.

Bende aynı durumdayım gelince geçmesini bekliyorum rivoclon yazılmıştı hergün kullanma dedi doktor

Ben de şu tür korku oluyor mesela bir işe başlayacağım o işte başarısız olurum diye korkuyorum

Çözümü ne bendeki bilmiyorum

@anonymous, """Elim ayağım kesiliyor. Müthiş bir sıkıntı yaşatıyor.""" diye tarif ettiğin anksiyete nöbeti bende de oluyor.

Durduk yerde gelip adamı dağıtıyor Xanax'tan başka geçiren ilaç yok. Ama çok şükür xanax yazdırma konusunda sıkıntım olmuyor.

hocam en büyük korku ölüm korkusu. bununla yüzleş, en fazla ne olabilir ki? ölebilirsin. eee zaten öleceksin.
1 kez öleceksin zaten 2 kez 3 kez ölemezsin, neden defalarca ölüm korkusu yaşıyorsun?
19 yaşında ukraynada cephede çatışan gençler var, en büyük anksiyeteyi onlar yaşıyorlar bence.

Üst Alt