Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anladığım kadar az bir süre kaldığı için komutanların askerliğini bitirmeni istiyor..kıta kanaat formunda komutanların görüşleri dikkate alınıyor olsa da son kararı hekim veriyor.
Abi bu gün gittim hastaneye doktor dedi ki ilaçları daha önce kendin bırakmışsın dedi evet dedim tamam tekrar ilaç yazıyorum dedi çıkartı Adalet değil bu hakkım var rahim sorun içim o kadar doldu ki artık hissizlik yaşamaya başladım
Çok üzgünüm, amirlerin sizinle ilgili olumlu, yani askerlik yapar yazdıkları için hekimlerde arafta kalıyor.. yönetmelik dışına çık mak hekimler için bazen sorun olabiliyor.
Kimseyi dinlemeden elveriş değildir diyebilir mi hekimler? evet diyebilir,öyle şeyler oluyor ki artık ayranı üfleyerek içer olduk.
Sizin için bir şey yapamadığım için üzgünüm.. ailen yok mu? Ya da ailenden biri insan gibi konuşsa komutanlarınla bu iş çözülür gibi görünüyor.
Yok abi çok teşekkür ederim senide çok meşgul ettim bu süreçte ben birşey demiyorum artık benim derdim asla askerden muaf veya hava değişimi değil evet bu benim hakkım istiyormuyum evet istiyorum ama bundan daha çok iyleşmek istiyorum doktor dalga geçer gibi 15mg ilaç yazıp gönderiyor etkisi bile olmaz yolun sonundayım galiba rabim affetsin
Benim 2 şey çok zoruma gidiyor
1.buraya madde bağımlısı geliyor ertesi gün elini kolunu sallayarak çıkıyor
2.si de annem de piskoljik rahatsız benim artık benden çok o dayanamıyor her gün bayılıyormuş her gün fenalaşıyormuş ben artık diyecek söz bulamıyorum @OğuzHan112
Abi ben en son ki dururmumu paylaşmıştım hastaneye sevk aldım doktora anlatım oda bana ilaç verip göndermişti sonra 2 gün felan sonra dayanamadım tekrar rdm doktrunun yanına gittim dedim olmuyor ne yaparsam yapayım geçmiyor bu hastalık dedim oda bana bı kaç uygulaya bileceğim taktik yazdı gönderdi bende bölük komutanının yanına gittim dedim komutanım ben dayanamıyorum hava değişimi almam lazım dedim ama siz kıtaanket formumu 2 ayım kaldığı için dayanabileceğimi düşünerek doldurmuşsunuz dedim oda sinirlendi biz sen ne yaşıyorsan onu yazıyoruz farklı birşey yazmamayız felan diye bende emredersiniz dedim çıktım rdm doktoru da kendini toparlayamıyorsan beni hiç yorma ne istiyorsun sen ya dedi bende iyleşmek dedim oda gönderdi bana iyi gelebilecek şeyleri bir kağıta yazıp Çarşamba günü tekrar görüşürüz dedi ama olmuyor ben bu dediklerini 3 aydır yapıyorum zaten Çarşamba günü rdm hocasına ne dersem beni hastaneye tekrar sevk eder abi @OğuzHan112
@kut099,
ilaclari duzenli kullanmak gercekten insanin icinden gelen bir mucadele sabir istiyor ben bunu cok gec anladim iki bin yirmi ikiden beri duzensiz kullandim bazen umursamadim bazen yoruldum bazen bir sey degismeyecek sandim ama iki bin yirmi bes kasim ayinda artik kendime tutunmaya karar verdim o gunden beri ilaclara sadik kalmaya calisiyorum ve sukur ki yaklasik bir aydir daha stabilim icimdeki firtina biraz olsun dindi dusuncelerim eskisi kadar sert degil duygularim hala var ama beni ezip gecmiyor ilaclara sadik olmanin ne kadar kiymetli oldugunu her gun biraz daha hissediyorum ilaclar bir anda her seyi duzeltmiyor ama insana nefes alacak alan birakiyor ayakta kalabilmek icin kucuk de olsa guc veriyor bazen sabrim tukense de bazen yine yorulsam da bu yolda kalmanin iyilesmeye giden tek yol oldugunu anliyorum kendim icin bunu gormek bana umut verdi ve bu umudu kaybetmemek icin elimden geleni yapiyorum
Ne bileyim abi korktum bende aynı süreçteyim biliyorsun ama bana komutanlarda rdm psikoloğu da inanmıyor dedim acaba bu sorun yaşayanlar cezai işlem felan mı aldı diye korktum @OğuzHan112
Abi benim süreci az çok hatırlarsın askerliğin başında başladı ilk doktora gidişimde ilaç verdi 20 gün sonra gel dedi benim cenazem oldu memlkete 10 gün izne gittim geldiğimde muaine randevumun günü geçmişti rdm doktoru nasıl olduğumu sordu bende biraz daha iyiyim dedim izinden geldiğim için biraz iyiydim o zaman 10 gün kullanmamışsım ilacı kendini biraz daha iyi hissediyorsan tavsiye etmem tekrar başlamanı dedi bende o şekilde ilaç kullanmayı bıraktım rdm dosyasınıda kapatırdım ama 1.2 hafta sonra yine aynı şeyler başladı bende sabrede bilirim diye bekledim 2 ay boyunca ama dayanamadım tekrar çıktım rdm ye oda dedi ki birlikte ve ilaçla bunları yenebiliriz dedi bende siz öyle diyorsanız hocam bu işin profesyoneli sizsiniz dedim hastaneye sevk aldım
şikayetimi anlatım ilaç yazdı geldim buraya psikolog ile görüştüm ama olmadı yine dayanamadım 3 gün sonra tekrar yanına gittim anlatım olmuyor dayanamıyorum hastanede yatışsa yatış hava değişimiyse hava değişimi talep ediyorum dedim oda dedi ki ilaçları kullanmaya başlayalı daha 3 gün oldu çok sabırsızlık ediyorsun dedi tamam hocam dedim çıktım sonra bölük komutanın yanına gittim dedim ben hava değişimine çıkmam lazım iyi değilim dedim oda benim elimde olan birşey değil ben kıtaanketine senden ne görüyorsak onu yazıyorum dedi bende ama doktor dedi kıtaankete 2 ayı kaldığı için askere elverişlidir yazmışsınız dedim oda baya bı sinirlendi gönderdi şimdi bu gün tekrar rdm görüşmesi talep ettim rdm hocasına hava değişimi almak istiyorum desem her hangi bir sorunla karşılaşırmıyım ? @OğuzHan112
Hava değişimi almak veya elverişli değildir raporu almak istiyorum gibi şeyler söylemeyin,bu sizin için negatif düşüncelere sebep olur.. şikayetiniz ney ise onları söyleyin.