Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete için oran yazılmamış rapora itiraz etmeli miyim?

sungerbob

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
15
Selam dostlar , raporum çıktı %30’da kalmışım . Psikiyatri doktorum anksiyete tanım ile %20 rapor alabileceğimi söylemişti . Epikriz de ise major depresyon yazmıştı , raporda anksiyete diyor ama 9 ay takibe rağmen %0 oran vermişler . Sizce itiraz edip şansımı denemeli miyim yoksa takip sonrası 6 ay sonra yenileme mi yapmalıyım ? Rapor gelir diye is bile ayarlamıştım engelli kadrosundan , çok canım sıkıldı .

Ek olarak önceki raporda %22 idi , dil ve konuşma grubu seçilmişti . Bunda işitme ve kronik Seçilmiş .

@sungerbob,
Bu rapori ne icin cikardiniz hocam 2022 sayili yasa ve tum engelli haklarindan yararlan ma ne demek ilk defa gördüm

@Hkn38,

engelli haklarından faydalanmak icin. ötv muaf araç almayacağım, yardımda istemedim otobüste engelli kartı ve engelli iş pozisyonları icin gerekiyor.

Anksiyete boz için puan konusu henüz erken..en az 1 yıl akabinde 3 yıl düzenli takibin olursa kısmen düzelen 20 puan alabilirsiniz..

Anksiyete tedavisi zaten en az 1 yıl devam eder,1 yıl içinde düzelme oluyor mu olmuyor mu netleşir,1 yıl sonrasında düzelme oluyorsa %0 kısmen düzelme oluyorsa 20

@sungerbob,

Üst Alt