Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete bozukluğu olanların deneyimleri..?

@Anti PSİKİYATRİ, XanaX bende bağımlılık yapmadı Öyle her gün 4-5 tane birden yutmuyorum Sadece nadir zamanlarda anksiyete fazla bastırınca 1 MG içip rahatlıyorum. Doktorum da istismar etmediğime güvendiği için yazıyor.

@serdaraydinn, rexapin 10 mg paxera 30 mg rixper 1 mg rexapin haric gerisini 1 2 ay kullandım sonra bıraktım ikisini de sıktı artık dün 1 tane ictim bugün kendime gelemedim icmem bidaha zaaten

Merhaba anksiyete tanisi Alan var mi ve bu tanidan dolayi ilac kullanan var mi ve kullanan varsa hangi ilaci kullaniyor Ben abizol kullaniyorum

Anksiyete hastalığı olanlar genel olarak sosyalmisiniz sakıncası yoksa sorabilirmiyim çok yakın arkadaş çevresi olan varmı anksiyete ve Okb hastası olup🙏🏻

Merhabalar iş yerinde veya kalabalık ortamlarda aşırı kaygı ve korku yaşıyorum ortamdan kaçtığım bile oluyor özellikle kendimi bazen diğer insanlar aşağı gördüğüm olabiliyor ben özgüven problemi olduğumu düşünüyorum sizce bu durum için ne yapmalıyım

antipsikotikler sizin sanrılar düşünmenizi azaltır. kısa dönem anksiyetede kullanılıyormuş ama ben ömür boyu kullanıyorum.

Laroxyl kullanıyorum ben etki etmesini bekliyorum dışarı çıkacağım zamanlar ativan içmesen çevremdeki çoğu insana vesvese veriyorum vesvese vermeyeyim diye ativan kullanıyorum

İnsülin direnci ile ilgili olabilir.Bende anksiyete vardı Metformin ilaç kullandıktan sonra bıçak gibi kesildi.Beslenmenizle ilgili olabilir.Çok şekerli kahve,kola,gazoz,hazır işlenmiş gıdalar;çikolata,büskevit tüketiyorsanız ve sigara içiyorsanız insülin direnci olabilir.

@Descartes, Xanax, ativan gibi ilaçları anksiyete için uzun süreli vermiyorlar. Bir iki ay ilaç başlangıçlarında olabiliyor. Xanaxı belki yine bir nebze yazan çıkar ama işte burada ne kadar kullanıldığına bakıp bağımlılık yapar diyerek yazmıyorlar. Tabi denk geldiğiniz doktorlarda önemli. Benim gittiğim son doktor her gittiğimde; Ne çok ilaç içiyorsun sen, ilaçları çok karışmışsın dedi durdu. Bu ilaçları ben kendi kendime reçete etmiyorum, ne yazıldıysa, ne verildiyse onu kullanıyorum; geçmişte işe yaramadığını söylediğim halde aynı ilacı tekrar yazan doktor ve her seferinde yine doz artırması misali. Biz sizi dinliyoruz diyince hiç bir şey dememişti ama anksiyete yaşayan insanlar bunu pat diye o an söyleyemiyor. Ben 3. de söylemiştim sanırım düşünün yani.

Beynin neyi yapmaktan korkuyorsa onun üstüne git. Ortamdan kaçmak mı istiyor? Kaçma. Kaçarsan beynin otomatik olarak “demek ki kalabalık bana zarar veriyor” düşüncesine giriyorS Beyin yanlış yerde yanlış alarm veriyor. Bende anksiyete yaşıyorum. Stoa filozoflarının sözlerini veya kitaplarını okumanı tavsiye ederim. Marcus aurelius, seneca güzel filozoflardır. Marcus aurelius anksiyete hastası bir roma imparatorudur. Kendi kendini iyileştirmiş

@Mustafa788 ben de rexapin kullanıyorum akşamları alıyorum iyi uyutuyor ama sabahları berbat anksiyeteli uyanıyorum. sanırım aynı sıkıntılar var. banim testte bipolar çıkmıştı ve rexapin bipolar ilacı ama gerçekte ne oluyor ben de bilmiyorum

İğne veya çengelli iğne gibi küçük kesiciler taşıyor sorun yaşadıklarım.Bir vesait uzaktaki bir pazarda isviçre çakısı gibi bir şeyle kulağımın arkasına darbe aldım.Oraya giderkende kulak arkam küçük bir şeyle arkamda oturan biri inerken çizdi.Geçende çengelli bir şeyle vapurda cinsel organıma iki darbe aldım...Çok güzellik takıntısı olan acı eşiği düşük bir kişi değilim ama travma olarak etkiliyor bunlar.Anksiyetenin öldürülme zarar görme kaygısı olduğunu bu yaşımda öğrendim.Normalde bu olaydaki birine dalarım niye vurdun diye beni suçlu çıkarırlardı.

@Kumarbaz, her bipolar için rexapin uygun değil sanırım psikotik tabloda veriyolar diye biliyorum sma bence rexapin bipoların asıl ilacı değil ketapin diye düşünüyorum

@hiçlikmakami
Büyütme insanları kafanda
O zaman rahat olmanı sağlar biraz bu
Kendine yüklenme yani çok fazla ne kadar normal görürsen yaşamı o kadar rahat edersin insanlara karşı
Basit düşün yani
Bence sen kendine çok yukleniyorsun
Kendine bunu yapma

@ipek., tesekkur ederim cok haklisiniz ama dediklerini istesemde yapamiyorum cunku ben dusunceleri engellemeye calissam bile kendi kendine geliyor huzurumu bozuyor

Bende de cocukluktan beri anksiyete ve sosyal fobi var 5 yildan beri icmedigim antidepresan kalmadi keske cocukken baslatsaydilar.

@Staytuned, diet ve spor ile insülin direnci geçiyor ama sakatlanmaman gerek. Sakatlandım şu an evdeyim ve eski kötü yiyeceklere geri döndüm.

Üst Alt