Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankilozan Spondilit için verilecek engelli rapor oranı nedir?

furkancck

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bende 5 yıl boyunca bu hastalık var fakat geçen ay bu tanı konuldu. Askerlikten muaf oldum ve engelli raporu almak için heyete başvurdum beni romatolojiye yönlendirdiler romatoloji de fizik tedaviye yönlendirdi. Birkaç gün sonra fizik tedaviye gideceğim bana kaç oran vermesi olası?

Şikayetlerim;

Öne eğilmekte zorlanıyorum, sabah tutukluğu oluyor, yatarken sağa sola dönerken ağrı oluyor zorlanıyorum. Mr ve Rontgen sonucuma bakarak bir tahminde bulunabilir misiniz.

merhabalar , bende as hastasıyım tanı koyulalı bir sene oldu, Allah’a şükür eğilme vs yok, rapor alımında fizik tedavi doktoru çeşitli ölçümler yapıyor o ölçümlere göre de puan veriyor . Bende bir sıkıntı olmadığı için bir puan alamadım sadece hastalık var diye puan vermiyorlar sabahları tutulma vs bende de olmasına rağmen puan alamadım.(MR ve tomografi de as olduğumda ispatlı )Bilgilerinize

Merhaba, yakında ftr doktoruna gideceğim engelli raporu için bende sadece kalça kısmında mr ve rontgen raporu var bel ve boyun raporu yok fakat hareket kısıtlığı olarak bel ve boyunda da var. ftr doktoru mr veya rontgen raporu olmayan yerleri de puanlayabilir mi?

Üst Alt