Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankiloz ve sinir lezyonu için verilen rapor Maliye'de onanır mı?

Halil03

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben 2 ay önce devlet hastanesinden 46 rapor aldim gecen ay maliyeye baş vuru yaptım sonuc nezaman gelir birde rapor düşürülürmü
Sag koldan ankiloz dan 25
Sol koldan sinir lezyonu 27
Toplam /52 baltazardan /46 verdiler
Cevap yazarsanız çok sevinirim

Dün ilaç raporu aldım fakülteden basdai 7 yazıyor bu ne anlama geliyor bilen varmı vergi indirimi ne faydası olurmu

Halil03 Genelde 2-3 ay içerisinde sonuç almakta buradaki arkadaşlar.Verilen oranlar maliye sağlık kurulu tarafından düşürülmemekte artık.Zaten böyle bir durum olsa dahi,yargı yoluyla hakkınızı alabilirsiniz ama buna gerek kalmadan vergi indiriminiz onaylanacaktır.
Sukru12345 BASDAI ;Ankilozan Spondilit Hastalık Aktivite İndeks. Bu testte 5 in üzerinde puanlar,hastalık ve tedavi olunması gerekliliğini bildiriyor.

Teşekkür ederim

Sag kolumdan stafur kemik kırıldı ameliyat la ölü kemik alindi 6 ay calişamadim şimdi bilek ne yukarı ne asagi iniyor kemikleri yarisi yok
Yillarca böyle kalınca çürümüş gec kalınmış ameliyata

Doğru ankilozon hastasın anladığım kadarıyla sizin bilginiz var as hastalığıyla ben dün siponi adlı ilacı kullanmaya başladım ama sa kalcam ve belindeki daha çok ağrımaya başladı bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ayrıca crp 17 den aşağı düşmüyor

Maalesef bir yakınımızı kaybettik ankilozan hastası idi.Çok acılar çekti vefatından önce.Şayet ilaç yan etki yaptıysa,en kısa zamanda doktorunuzla tekrar görüşün.Reçeteyi dikkatli okuyun,bu tür yan etkileri var mı buna bakın derim.Crp nin yükselmesi aşırı gitmiş.Vücutta bir iltihaplanma olasılığı yüksek.Bunuda doktorla görüşün mutlaka.

Ben iki yıl dır fakültede tedavi görüyorum as hastalığı var belinde 4eklemde kaynama var o yüzden heyete çıktım 2 yidir yazdıkları ilaçlar fayda etmedi ben de rapor almak icin heyete çıktım rapor alma şansım varmı hareket kaypim var belde eğilme var ama fazla değil

Üst Alt