Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'ya alınacak 500 otobüsün sadece 10 tanesi engelliere uygun olacakmış!?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
ARTIK ANKARA'NIN DA ENGELLİYE UYGUN OTOBÜSÜ OLACAK. MELİH GÖKÇEK ALINACAK 500 YENİ OTOBÜSÜN 10 TANESİ (ÇOK AZ) ENGELLİYE UYGUN OLACAGINI SÖYLEDİ.
BUNDAN ÖNCE DE 500 OTOBUS ALINDI AMA ONDA ENGELLİYE UYGUN OTOBUS VARMIYDI BILMIYORUM. ANKARA'DA SUAN EGO FİLOSUNDA GELECEKLERLE 1700 KÜSÜR OTOBUS OLACAKMIS, SANIRIM SUAN SADECE 10 TANESİ ENGELLİYE UYGUN OLACAK.
EN AZINDAN 50 TANESİNİ ENGELLİYE UYGUN OLMASI GEREK. ŞİMDİ 10 OTOBUSU HANGİ HATTA VERECEK, NEYE HANGİ KRITERLERE GÖRE VERECEK?!

Arkadaşım çevre düzenlemesi yapılmadıktan sonra istersen 1000 tane otobüs alısın neye yarar. Evden çıktığında otobüs durağına varmak mesele.

ORASI ÖYLE AMA,ADIMLAR ATILMASI İYİ BÜYÜK SORUNLAR ÖNCE AKILLLARA GELİYOR DAHA SONRA UZANTISI YANİ YOL ŞARTLARI

Keçiören de oturuyorum ve 2.5 senedir Ankara dayım. Keçiören hattında 2 yada 3 sefer engelliler için yeni Man marka otobüs gördüm sadece.

evet 10 otobüs dediler ama gelin görünki 10.00-16.00 saatleri arasıymış:)memur olan engellilerin nasıl işine yarayacak anlayamadım..bu konuda büyükşehir yetkileleri bir açıklama yapmalı bence

biz 500 tane otobüsün içinden 10 tanesini beklersek çooooooook bekleriz. Bence tüm otobüslerin uygun olması gerekir diye düşünüyorum.

ankarada ulaşım

arkadaşlar bence ankara büyük şehir belediye başkanına bidaha oy vermeyelim heryerde engelliler ücretsiz biniyo bizde indirimli ha bide sözde bazı yerlere asansörlü ulaşım araçları veriyorlarmış ama ben hala görmedim sözde randevu alacaklarmış gitmek isteyen engelli vatandaşlar kısacası ben artık bu ego dan iyice huylandım vede başkandan neymiş kendisinden önce ki başkan varya hani kara yalçın o bi belediye encümenin den bi karar almış engeli vatan daşlara ücretsiz olamazmış baha ne istese ücretsiz yapa bilir banden bukadar arkadaşlar kendinize iyi bakın:):):)

Üst Alt