Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da otomobile ozel tertibat takan yerler..?

kunta

Aktif Üye
Konular
157
Reaksiyonlar
3
merhaba arkadaşlar, sıfır km bir araç almak üzereyim, ama aldıktan sonra ozel tertibat için fazla para vermek istemiyorum. ankarada uygun fiyatlı otomobile tertibat takacak nereler var?
bilenler lütfen yazsınlar... sadece gaz pedalı sağdan sola alınıcak bu kadar. bir de projesi çizilice.k bu işi ankar'ada nereye yaptırabilirim?

lütfen yardımcı olun

Şu başlığa göz atabilirsin: http://www.engelliler.biz/forum/oze...obile-ozel-donanim-icin-akil-almaz-fiyat.html

O başlıkta İkinci Bahar'ın övdüğü Mehmet usta var. İkinci Bahar kimseyi öyle kolay kolay övmez :)

mehmet usta tlfn: 0535 311 13 98
çokçok iyi bir usta .
işini çok iyi biliyor,
tam torna ustası ne isterseniz o tertibatı yapıyor.
tertibatta problem olursa evinize kadar gelip garajda bakımını yapıyor.
istediğniz ayarı tekrar yapıyor.
para olarak da uygun fiyat istiyor.
sevgiler..

ben iki ayağımı kullanamıyorum mesela bana en uygun tertibat şekli hangisi olabilir

ankara da durmuş usta diye biri var sakın gitme güzel tırtıklıyo kardeşim . benden sana nasihat.

Ankara'da özel tertibat yapan yerler var mı?

Vites kolu için tertibat yaptırmam gerekecek.yükseltilecek...Acaba Ankara'da güzel ve uygun yapan yerler var mı?Bilen varsa paylaşabilir mi?

Sayın Eğitimci06

Biz Konya da Engelli araçlarına tertibat ve lift sitemleri imalatı yapmaktayız. Her engel durumu için özel tertibatlarımız mevcuttur.
Türkiyenin her yerine hizmet vermekteyiz. Hangi şehirde olursanız olun bizi aramanız yeterli , Araçın olduğu şehre bizzat gelip montaj ve praje(TSE) onaylı garantili tertibat yapmaktayız.
Araç alımıyla ilgili aklınıza takılan konular için bizden bilgi alabilirsiniz.

İletişim : 0532 724 20 01 den 7/ 24 Hizmetinizdeyiz.
Referanslarımız için bizi arayın.

yaa bu tertibat işini adam gibi bir fiyata yapan yokmu?birini aradım 700tl istiyo,başkasını aradım sana uygun olan tertibatı yapmıyorum,malzemem yok vs.diyo,birininde yeri belli değil kafasına göre gidip yapıyo.güvenemedim.napcam yaa.koca ankarada şu işi yapan yokmu pess

Ben elden gaz ve fren tertibat yaptırdım. ankarada mehmet ustaya 05353111398.. tertibatımdan memnunum. 1 yıldır kullanıyorum.bir sorun olmuyor.istediğim değişiklikler olduğunda arıyorum. hemen yapıyor. para almıyor. ben 375 tl ye yaptırmıştım. proje dahil.
işin ehli olduğunu söyleyenlere sözüm yok, çok profesyonel iş çıkarıyorlar mı bilemem. tertibatlarını görmedim. çok pahalı buluyorum.
ama memet ustanın yaptığı tertibat için kesinlikle yeterli diyebilirim. arabanız hayırlı olsun..

Özel Tertibat Hakkında yardım

arkadaşlar ben tertibatımı konyalı bi arkadaşa yaptırdım ANKARADA oturuyorum Allah razı olsun Hüseyin bey ta konyadan çıktı geldi benim bütün proje evraklarımı TSE Lİ OLARAK yaprıdı tertemiz bi işçilik le aracımı delip deşmeden tertibatı taktı bayi bile hayran kaldı işçiliğine hen defalarca telefonla görüştüm aklıma takılan bütün sorularımı doğru şekilde cevapladı Ankarada karış karış gezdim hem daha ucuza yapanı hemde bu kalitede işçiliği olanı bulamadım adamlar tertibatı 2 tane getirmiş 2 renk seçeneği bile sundu bana çok şaşırdım aldığı para son kuruşuna kadar helal olsun tekrar teşekkür ediyorum kendisine
aracın resimlerinide yayınlıyacağım yakın zamanda

hüseyin beye burdan ulaşın: http://www.engelliler.biz/forum/members/7776.html

gaziantepde vites tetibatı yapan firma www.sahanengelliekipmanlari.com görülebilir

herçeşit tertibt imalatı engelinize göre asansör vesayire ürünler pırojelendirme dahil tüm maka araçlara uyum ve montaj kolay araç zedelemeden yapılıyor kırom kaplamalı

05304959327

Ankara için, bu tertibatın güncel fiyatı nedir?

Ankara'da araca özel tertibat takabilen yerler

Daha önce tartışılmış ama birkaç sene önce tartışıldığı için güncel bilgileri edinmek için Ankara'da özel tertibat yapabilen yerleri paylaşırsanız sevinirim.

Bu teribatlar ile verimli ve performanslı olarak, normal gaz gibi kullanabiliyor muyuz?

Gaz ile fren birbirine ne kadar yakın oluyor, fren'e basarken yanlışlıkla gaza filan basarım diye endişe ediyorum.

Üst Alt