Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da otomobile özel donanım için akıl almaz fiyat...

mertur

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Ben türkiyeden 0 km bir araç aldım. Otomatik vites sağ ayaktaki problemden dolayı sol tarafa bir gaz pedalı daha yaptırdık .diyeceğim şu ki 50 ytl etmeyen demir parçasına ankara'da durmuş arık amcamız 500 ytl para aldı!
Tekel olduğundan .başka tertibat işiyle uğraşan olmadığı için ...
Arkadaşlara duyrulur.

Altın kaplamamıymış taktığı aparat sordun mu, belki kıymetli bir madenden yapılmıştır... İnsanın ahını aldıkları parayı akşam nasıl evlerine götürüp yiyolar anlamış değilim... herkes akbaba olmuş ne diyim...

Buna bizim orda, iti köpeği sevdin, gözü bize diktin derler... Sansürlü haliyle...

ankarada başka bu işi yapan yokmu

ARKADAŞLAR

İL GİNİZE GERÇEKTEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR. BİLDİĞİM KADARIYLA YOK BU İŞİ YAPAN ARABADA ALDIK BİRAN ÖNCE İHTİYACIMIZ GÖRÜLSÜN DEDİK. ÇOK PAZARLIK ETTİK AMA İNAN BİR KURUŞ İNMEDİ........ ADAM VALLAHİ GÖRSENİZ 50 YTL EDERSE BEN BU ARABAYI YAKARIM.DEMİR PARÇASI SAKINA BU ADAMA HİÇ BİR ARKADAŞIMIZI GÖNDERMEYELİM .SİZDEN RİCAM BUDUR. 19000 YTL ARABAYA VERDİM ZORUMA GİTMEDİ .500 YTL ÇOK ZORUMA GİTTİ. NE SÖYLESEM AZDIR BU ADAMA DA SANSÜR VAR. TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE.

arkadaşlar ben aracımı 2006 yılında aldım o zamanlar benimde bir tertibata ihtiyacım vardı araştırdık (ama yüz yüze hiç görüşmedim) 600 milyona yapıyor dediler bende başka bir vatandaşı buldum ve 150 milyona yaptırmıştım durmuş ustanın dediği gibi bu adamında işcilik, yol parası, proje ve fatura kdv si var nasıl oluyorda bu vatandaş 150 e yaparken sen 600 yapıyorsun düşün yakamızdan artık

yaptığın işi ticari etiğin neresine konduracaksın sonra çıkıp seviysizlikten bahsedeceksin siz gerçekten bu alanda "35 YILDIR UZMANSINIZ"?

sayın battal bey aparatı nerde yaptırdınız? yaptırdığınız firmanın açık adresini telefonunu v.b yazarsanız tüm engelli arkadaşları sevindirmiş olursunuz nede olsa hepimiz aynı kaderi paylaşan kişileriz ne kadar ucuza bularsak o kadar menfaatimize diye düşünüyorum

aparat hakkında çok şikayet oluyor gördügüm kadarı ile ben trafik takip işi ile ugraşmaktayım 500 600 ytl arası takılan aparat altın kaplamamı yahu en son müşterimize yaptırdıgımız aparat 60 ytl ye sanayide bir ustaya yaptırmıştık işin uzmanda değil di ama çok güzel olmuştu..
ayrıca bu işin uzmanlıkla alakası yok bence normal sanayideki ustada yapabilir bu işlemi
sayın battal da sanayide yaptırmıştır heralde bilgilerini bizimle paylaşmasını bekliyoruz...

merhaba arkadaşlar ben size google eart koordinatlarını vereyim burası şehit cem ersever caddesi ve belediye dükkanlarının olduğu yer(39°57'26.65"N , 32°47'29.75"E) vatandaşın ismi mehmet soyadını hatırlamıyorum kartını bulamadım size telefon numarasını verecektim ama koordinatlarını verdiğim yerin dükkanının üstünde telefon numarası var ararsanız evi yakın geliyor size çay demliyor:) en önemlisi sonradan memnun kalmazsanız ufak tefek değişiklikler yapabiliyor yardımcı olduysam ne mutlu bana

mehmet usta tlfn:05353111398
çokçok iyi bir usta .
işini çok iyi biliyor,
tam torna ustası ne isterseniz o tertibatı yapıyor.
tertibatta problem olursa evinize kadar gelip garajda bakımını yapıyor.
istediğniz ayarı tekrar yapıyor.
para olarak da uygun fiyat istiyor.
sevgiler..

günün anlam ve önemine binanen bi fıkra anlatayım

fabrikada 1 makine bozuluyor bütün üretim duruyor

yetkili servis çağırıyorlar mühendis gelip makineye bakıyor inceliyor

sonra makinenin bir yerine hafiçe vuruyor ve makine çalışmaya başlıyor

patron borcunu soruyor

mühendis 1000 dolar diyor

patron ufak bir çekiş darbesine 1000 dolar mı istiyorsun çekiş bile 1 dolardır diyince

mühendis fatura düzenliyor ve şöyle yazıyor

çekişle vurmak 1 dolar
çekişle vurulacak yeri bilmek 999 dolar

bu nedenle emeğe ve işi iyi yapana saygı göstermek lazım
o demir parçası 50 yt etmez ama o demir parçasını oraya monte etmek 450 eder

bir notere gidiyorsun fotokopisini senin getirdiğin evrakı onaylamak için 50 yt para istiyor

ona bakarsan kağıtta 50 kuruş etmiyor

nuriye hanım gerçekten çok komik sen git durmuş ustaya takdır o zaman

Benim aracıma 150 YTL ye taktırmıştım 3 sene önce. AMa çok sağlam bir şey olduğunu söyleyemem.
Tabiki bizde isteriz bu işi ehli bilen birisinin yapmasını. Ben ayağımlada iyi kötü kullanabildiğim için tedbirimi elden bırakmıyorum aracımı kullanırken. ANcak hiç bacağını kullanamayan arkadaşlara tavsiyem sağlam yerde yaptırsınlar bu aparat taktırma işini.

Durmuş Usta çok istemiş bencede. Ne kadar güzel ve sağlam yaparsa yapsın bu para hepimize çok gelir. Ucucza malolsun diye yurtdışından araba getirip önce gümrükte yiyiyoruz açıkcası kazığı, sonrada aparat taktırırken.

Bu işi yapan insanlardan ricam lütfen biraz vicdanlı olun. Yediğiniz para özürlünün parası.

Engelli Araçlarına Özel tertibat

Selam arkadaşlar Biz BAYRAK AUTO olarak, Engelli araçlarına özel tertibat imalatı yapmaktayız. Her arac için özel tertibat üretilmektedir. İhtiyacı olan her engelli arkadaşa yardımcı olmaya hazırız.
İstenilen tertibata göre Fiyatlarımız 30YTL ile 150YTL arasındadır.

Email&msn : bayrakauto@hotmail.com
veya
0532 724 20 01 den bize ulaşabilirsiniz.

merhaba bayrakauto benim sizden bi ricam olacaktı
ben sol ayağımdan engelliyım ban göre yani debriyajı kullanamayanlar için olan aparatınızın fiyatı ve acaba bir resmini gösterebilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim kolay gelsin.

Durmuş usta yalan söyleme ben ramazan era .ya yaptığın zımpırtıya 500 ytl para almadınmı? Ben sana işmi getircem dedim allahtan kork be 50ytlelik demire 500 ytl aldın birde iftira atıyon ben seni tanımamki sana iş getireyim..allah sana sorsun haksız yere aldığın parayı...

slm arkadaşlar bende durmuş ustaya arabamın aparatını taktırdım ama durmuş usta benim bildigim kadarıyla öyle biri deyil ya

kusura bakmayın ama sabah sabah bu okudum moralim bozuldu.bir söz vardır bir deli bir kuyuya taş atar kırk akıllı çıkaramazmış
ben biraz dedektifvari bir insanım vve yazılan herşeye kolay kolay inanmam.
kim ne yapmış nasıl yapmış ne zaman yapmış niçin yapmış biri çıkıp anlatsın aparat takan arkadaş aparat nasıl birşey detaylı olarak anlatırmısınız ?
ben genel de sağlığım için hiçbir masraftan kaçınmam keşke biri benim dışarı da dolaşmamı sağlayacak bir aparat yapsa
umarım kimse gücenmez bu yazdıklarımdan gücenen olursa lütfen özür dilerim..

öyle pedal medal işi olan olursa bana mesaj atsın hallederiz ben ankaradayım işim makine işi ;)

Yuuuh benden de 2004 te 450 lira almıştı bu.
Ama ben çizim masrafı vergi diye devlete gidiyor diye ses etmedim ama...

arkadaşlar bu 50 lira 60 lira 150 lira yazan arkadaşlar çizim ve proje dahil mi bu fiyatlara . Yani yasal mı? Bizim işimizi görsün ama bürokrasiyi seven bürokratlarıda tepemizden uzaklaştırsın isteriz. Bu yapılan işlem aynı mı?

mertur arkadaşım yukarıdaki yazını okuduktan sonra yorum yapmadan geçemedim bende geç gün hatirlayamiyorum amma 350 tl gibi bi tutarla durmuş ustaya yaptırmıştım aparatımı he o zaman banada bu tutar bayaği çok gelmişti ne den bu denli fiatlı deyincede tsy den işte mühendisten falan onay aliniyo onlara da masraf ödüyoz gibi laflarla karşılaşınca mecburen yaptırmıştım he o zamanda ankarada aparat yaptıran birini bulaa kadr da akla karayi seçmiştim eğer haksız kazan yaptiysa yaptiği işin çok fazlasını aldıysa bende hakkımı helal etmiyom durmuş ustama ben o zaman samimiyetine güvenerek o kadar parayi verdim maksatımda burda kimseyi karalamakda değildir bu da böyle biline.

Bende sol tarafa taktırdım ızmırde hasan usta derler 75 tl mal oldu ..

Izmirde tadılat yaptırmak ısteyen arkadaslar var ıse narlıdere ilçesi pazaryerıne gıdın orada esnafa sorun egsozcu hasan usta bu ısın piri dıyebılırım. Tel: 232 / 238 08 98

şu aparat taktıran arkadaşlar aparatlarıın resimlerini çekselerde bizde bilgilensek şekil fiyat ve yaptırılan yerler iletişim bilgileriyle tabi

Bende 2004 yılında 350 tl ödemiştim bu adamlarda bi standart yok galiba kime ne tuttururlarsa Aparat çok komik u şeklinde bi demir parçası öyle adi bişeyki inanamazsınız. 8 yıldada bi Allahın kulu çıkıpta bunun projesi nerde diye sormadı tamamen formalite yani Allah vijdan ve Merhamet versin ne diyim haketmedikleri halde bizleri kullanıp alıyorlarsada haram zıkkım olsun.

kimsenin emeğinin hakkını biz tesbit edemeyiz bize düşen en uygununu araştırıp yaptırmak gerisi vijdanlara kalmış kimseyi yargılamak dogru değil

sevgili yakamoz öncelikle bir yanlış algını silmek istiyorum aparatla bir sıkıntı yaşamamış olabilirsin ama allah korusun yaralamalı yada ölümlü yada ağır hasarlı bir kazaya karıştıgın zaman bu belgeler didik didik ediliyor işte ozaman o proje önem kazanıyor aksi taktirde 8 de 8 haklı oldugun bir kazada bile suçlu çıkarsın birazdaha ufkumuzu geniş tutalım ve at gözlüklerini çıkaralım sizin aparatlar yine iyi ben 2 bin liralık bir aparat kullanıyorum halinize şükredin bence

nasıl aparatmış fotorafını yayınla sahanengelliekipmanlari.com gör bak karar ver sela 05304959327 den ara

sahanengelliekipmanlari.com da görüsün resmini 05304959327 deulaş selamlar

Devlet, montaj projesiymiş, demontaj projesiymiş adı altında elinden adam gibi mühendislik çıkmayan ve mesleğini adam akıllı icra etmekten aciz yeteneksiz diplomalı mühendisler aç kalmasın diye böyle bir zorunluluk koyuyor. Daha sonradan bu projeyi çizen mühendislerde gerçekten bi halt yaptım sanarak hiçbir işe yaramayan, mühendislik bilmekle alakası olmayan 3 kuruşluk A4 çıktılarının altındaki imzalarını 200-300 liralara proje adı altında satıyorlar... Bu işi böyle yapmaktan yüzleri de kızarmıyor, neden kızarsın devlet gayet resmi bir kural koymuş... asıl pratikte hiçbir işe yaramayan ve 5 kuruş etmeyen bu projedir, bunu da başta kendileri gayet iyi biliyorlar.. Bu proje zorunluluğu ortadan kalksa herşey normal fiyatına döner ve güya projeli iş yapıyormuş gibi kendini ederinden pahalı satan tornacılara lüzum kalmaz.

bursada da yalçın köprücü isimli kişi bu işi tekeline almış sözde engellilere yardımcı olduğunu söyleyip 750 tl alıyor önce telefonda daha ucuz fiyat verip işi yaptıktan sonra oldu bittiyle yüksek fiyat çekiyor .bursada aparat yaptıracaklar iyice araştırın derim gerekirse başka şehirde yaptırın

Ya Arkadaşlar siz 500TL veya 600 yatın kalkın Şükredin . istanbulda Bütün bayilerle anlaşmalı Halis adlı kişi var purje ve takma üçreti 1300TL ile 1600 TL istiyor.
bende mühendisler odasını aryıp bilgi aldım bu projeyi cizen kişiler sadece cizme üçreti 300 TL istedi 200 aparatı sanayide ustaya 200 TL Arcı konturol için cekicile muhaneye Toplam :700TL bu en ucuza yapıla bilcek olan istanbul için O kadar çok arştırdımki.

Ankara'da özel donanım yaptırabileceğim nereler var?

Özel Donanımlı Otomobil Ankarada Kim yapiyor . Daha önce yaptiran var mi ? Hangi aşamadan geçmem lazım bana yardım edermisiniz ?

Üst Alt