Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da omurilik eğriliği ile ilgili doktor ve hastaneler..?

2eYn0

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
yakında doktora gidecem ankarada bildiğiniz omürilik eğriliği ile ilgili doktor ve hastaneler neler bilenler varsa yazabilir mi

Slm. 2eYn0 Ankarada omurilik eğriliği ile ilgili nerdeyse Türkiyenin en saygın doktorlarının bulunduğu hastaneler vardır.

Ankara Ünv.İbni Sina Hastanesi : Prof.Dr.Tarık YAZAR
Haccattepe Ünv.Tıp Fakültesinde : Prof. Dr.Emre ACAROĞLU
Gülhane Askeri Tıp Fakültesinde : Prof. Dr. M.Ali ŞEHİRLİOĞLU

Umarım yardımcı olmuşumdur.

arakdaşlar ücret istiyorlarmı acaba

bende skolyoz hastayım 5 sefer amaliyat oldum bana msnden ulaşabilirsiniz
sefa_lekesiz@hotmail.com
arakdaşlar ben araştırdım bir kaçını yüksek şekilde para istiyorlarr kayseride iyi bir doktor var konuşmak isterseniz

skolyozz ve bel fıtığı

MERHABa bn bir kç ay önce doktora gittimm ankara atatürk hastanesine bana röntgen çekti iştee baktıı spor yapmamı önerdi ameliyat falan demedi bi de yaşımı sordu sonraaa bnde bel fıtığı çıktıı iştee spor verdi yüzme flann şimdi iyiyimm de korkuo insan napsan bilmiorum evde spr yapmak çok iyi deil yanlış hareketler yapıo olabilirim bana yardımcı olabilirmisinzzz ???* ank önericeğiniz doktor var mıı????korse de vermedi.derece mi bilmiorum...

Yaşım 11, 3 yaşımda bir ameliyat oldum ATATÜRK HASTANESİNDE oldum çok iyiydim sonra yeniden başladı hastalığım sonra 10 yaşımda bir daha gittim ve ameliyat olmalı dediler ama ameliyat olcağım gün ATATÜRK HASTANESİNE gittik bu ameliyat çok riskli biz yapamıycaz dediler.29 MAYIS hastanesinde bir doktor bulduk İSMİ:EMRE ACAROĞLU 2010 temmuzda ben ameliyat oldum.PARA:toplam 10 bin lirayı buldu.Şimdi çok iyi oldum.hocamada çok teşekkür ediyorum ALLAH ONDAN RAZI OLSUN.

Ankara'da Skolyoz ameliyatı için önerebileceğiniz doktor var mı?

meraba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve kendim için değil kardeşim için bilgi almak istiyorum . kardeşim skolyoz hastası ve ameliyat olması söylendi kendisi bu durumu pek kabullenmio bu beni ve ailemi çok üzüyor. ankarada bu konuyla ilgili bildiğiniz önerebileceğiniz bir doktor varmı?

Üst Alt