Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da H sınıfı ehliyet veren sürücü kursları..?

rakadeniz

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
H sınıfı ehliyet için rapor aldım ama Ankara'da ehliyet verebilecek kurs bulamıyorum?

Arkadaşlar ben %40 ortapetik özürlüyüm. Bu hafta içinde sağlık raporu çıkarttım kendime ve raporumda diyorki, "özel tertibatlı araç kullanabilir H sınıfı ehliyet alır"
neyse benim sorunum koskoca ankarada H sınıfı ehliyet verebilecek ankarada sadece 2-3 yer bulabildim onlar da bana çok uzak olduğu için bende yazılamıyorum,
diğer H sınıvı ehliyet verebilecek ruhsatlı kurslara başvurduğumda ise bana dedilerki kendin ehliyetsiz araç alabilirsin aracını al gel h sınıfı ehliyetini verelim sana dediler.
Ben de araç almaya kalkışıyım dedim fakat ondada bir sürü engeller çıktı önüme örneğin sıfır almaya gücüm yetmez benim onun için özürlüden özürlüye araç alayım dedim, onda da yok heyete girmem lazım yok aldığım araç benim özürüme göre uygun mu yok patent entitüsüne gitmem lazımmış yok vergi dairesine derken pişman ettiler beni
siz nasıl başarıyorsunuz bukadar şeyi ben ne yapıcam lütfen yardım edermisiniz arkadaşlar bana bir akıl vericek kimse yok mu dostlarım

Rakadeniz arkadaşım ehliyet kursları (h sınıfı ehliyet verenler) sana uzak olduğu için gidemediğini söylemişsin fakat teorik derslere devam mecburiyetin yoksa bunu kursla konuşarak yinede kursa kaydolup ehliyet alma şansını ertelemeseydin keşke.

Haklısınız ilginiz için teşekkürler, dediklerinizi yapacağım artık mecbur başka şansım yok, iyi çalışmalar dilerim

rakadeniz arkadaşım ankarada benim bildiğim kadarıylada 3 tane yer var H sınıfı ehliyet veren Altındağ,kızılay ve sincanda bunların biri ile anlaşarak 1 veya 2 ders gittikten sonra kursa daha gitmeden işini halledebilirsin hangi semtte oturduğunuda yazarsan ben senin için araştırırırm sana daha yakın bir yeri

Ben ANKARA / ETİMEZGUT / ERYAMAN'da oturuyorum. sincan yakın gibi bana ama sincanda varmı ehliyet kursu diye araştıordım bulamadım , sen bulabilirsen sevinirim

merhabalar Ankarada h sınıfı ehliyet veren sürücü kursu bildiğiniz yerler varsa paylaşırsanız sevinirim

özel hastaneden rapor alabılen varsa ıyı olur bende yazılmayı duşunuyorm :)

Eryaman Angora Sürücü Kursu

[FONT=Calibri]Şeker Mah. 1417. Sok. İzo-Ser R[/FONT][FONT=Calibri]ezida[/FONT][FONT=Calibri]ns No: 82 / 5
Eryaman - ANKARA
[/FONT]

Tel: 0312 281 26 26 Cep: 0543 770 29 35

Üst Alt