Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da h sınıfı ehliyet verebilen özel hastane önerisi..?

burak_br

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
1
arkadaşlarr son dönemde ehliyetini yenileyen oldumu rapor alıp ankarada varsa bildiniz özel hastane yazarmısınız

Özel hastaneden değil, Devlet hastanesinden alabiliyoruz...

gönülyarası özel hastaneler de ehliyet için olanı veriyor, heyet raporu için tabiki yetkili hastane gerekiyo ama ehliyet için tam teşekküllü olması yeterli forumda bin tane yorum var...

@Suret , İlk ehliyet değişimi dönemi verildi evet fakat sonra özel hastaneler artık ehliyet raporu vermiyor... Yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen...!!!

Veren hastanenin adını verir misin...? Ve özel hastaneden rapor alıp İl Sağlık Müdürlüğünden ben geçtim diyen şahıs gösterir misin...?

OturanBoğa , Suret ,

Ankara' da aradığım özel hastanelerin verdikleri cevap biz vermiyoruz / veremiyoruz cevabı oldu. Varsa alan arkadaş hangi hastaneden almış çok merak ettim bende öğrenip yanlış bilgi vermiyeyim...

gönülyarası o zaman o hastane bimiyordur, hastanelerin ne hatalar yaptığına defalarca şahit olduk her biri başka uygulama yapıyor. ben daha başvurmadım, ama ben aldığımda burdan sana söylerim, başka alan arkadaşlar da yazarlar umarım tabi ben alana kadar. Zaten başvurup da alanlrın raporlarını bile paylaştıkları konu başlığı var bu sitede, artma kısmında arat görürsün.

Suret,

Ben kendim canlı şahitim, ve ben tek bir hastaneyi aramadım ki...!!!
Tamam senin almanı bekleyeceğim bende...

Suret ,

Yanlış anlaşılmasın yazdıklarım. Benimde derdim doğru bilgi paylaşmak yol göstermek.
Paylaştığın linkte hangi arkadaşın raporu özel hastane ve Ankara' da...? Ben mi görmüyorum yoksa kendimden ve gözlerimden şüphelenmeye başladım... :)

arkadaşlar merhabalar,

bu konu üzerinden sormak isterim. Geçen sene %57 engelli raporu aldım (ankilozan spondilit) ancak rapor aldıktan sonra malesef kalça protezi ameliyatı olmam gerekti ve şuan sol kalçamda protez var, sağlık olarak çok şükür iyiyim eski halime döndüm ancak doktorumun tavsiyesi üzerine artık manuel araç kullanmamam gerekiyor, kendi aracım şuan otomatik ancak ehliyetim normal B sınıfı, ben bu ehliyeti değiştirmek ve ötvsiz yeni bir araç almak istiyorum.

Sorum şu: üstte yazılanlarda engelli ehliyeti için raporu özel hastanelerden alabildiğimizi söylemişsiniz, özel hastanelerden aldığımız bu rapor yeterli oluyormu başka bir yere onaylatmak gerekiyormu?

Ayrıca elimdeki %57 engelli raporunda ehliyet ile ilgili herhangi bir ibare yok engelli raporumu da tekrar almam mı gerekiyor?

Son olarak istanbul da ehliyet için heyet raporunu veren özel hastaneler var mı acaba?

Son düzenleme:
Bende şunu sorabilir miyim, hastaneye ehliyet işi nasıl oluyor dedim önce dedi engelli ehliyet kursuna gidiyorsun h ehliyeti alıyorsun sonra gelip raporuna ekliyoruz gibi bir şeyler söyledi işlem bu şekilde mi oluyor, benim şu an raporda istihdam kısmı işaretli sadece başka herhangi bir şey yok bir de benim boy yerden bitme :D bende araba alabilirim yaptırabilirim değil mi ya :)

Yokmu ankarada bir ozel ehliyet icin rapor verebilen sozde ozellerdd veriyor dior ama nie yok

Bildigim yok sizin bildiginiz yada arkadaş larin bildigi varsa paylasabilir

Fulya83 ,

Var veriyor deyip çekilmeyin lütfen...!!! Ankara' da 1 tane özel hastanenin verdiğini ispatlayın alan gösterin yazıklar olsun bana insanları kandırmışım diyeceğim...

Ama bu durumda siz kandırıyorsunuz, hiçbir " ÖZEL HASTANE, " VERMİYORRR "...

Açık ve net bilgi veriyorum daha neyi soruyorsunuz anlamıyorum ki...
Suret ,

Ne yaptın aldın mı...?

kardeş baskent universitesi hastanesine bi sor bakalım sadece onun biliyorum suan durum ne onu bilmiyorum

benide bilgilendirirsen sevinirim

selo_selo07

Bana yazdıysan eğer ben aldım ve almak isteyenlere yardımcı olmaya çalışıyorum. İl sağlık müdürlüğüne sorduğumda özel hastaneleri kabul etmediklerini ve veren yerde yok Ankara' da zaten... Ben bizzat kendim tek tek hastaneleri aradım ve adı duyulmuş meşhur hastanelerde çalışan tanıdığım doktorlara sordurttum VERMİYORLARRR.

Yanlış yönlendirme yapıp insanları yanlış yönlendiriyorlar.
Fulya83 ,

Evet TEK TEK özel hastanelerle görüştüm ben, tek tek hastane mi bakacam diye yazmakla olmuyor bu işler... Bakmayacaksan veriyor diye ortaya laf atma.

Verdiğin hastane adını ara sor bakalım veriyormuymuş...? alan kişide gitsin İl Sağlık Müdürlüğüne geçsin kuruldan, ben bu siteden üyeliğimi sildireceğim...

@Fulya83 ,

İyi oku ne yazıyor yazdığın hastane sayfasında... Daha halen inat ediyorsun....

[FONT='inherit']*A2,B,D,E,G SINIFI SÜRÜCÜ OLUR (EHLİYET) SAĞLIK RAPORU(MERKEZİMİZDE H SINIFI SÜRÜCÜRAPORU [/FONT][SIZE=3][FONT='inherit']VERİLMEMEKTEDİR[/FONT][/SIZE][FONT='inherit'][SIZE=5].[/SIZE])[/FONT]

koskaca ankarada veren yer yok yani başkent hastanesi vermiyormuş

burak_br

Koskoca Ankara' da veren yok değil, bas parayı al raporu yüzünden artık özel hastanelerin vermesi ve kabul edilmesi yasaklandı...
Çok ta iyi oldu bu durum...

Yasak diye birşey yok

Vermesi gerek isguzurlik tamamen yaptıkları

güven polikiniğinden almıştım ehliyet raporunu zamanında yine aynısını yapacağım yenilerken yeterki hastalağınızla ilgili dr olsun hastanede

Mehmet senin ehlieytde h miydi direk ordan verdiler mi ozaman guvenden

2009 yılında almıştım h sınıfı otomatik vites araç kullanır raporu almıştım muayne olup hastalığımla ilgili ibare yazıldı o kadar yani özel hastaneler bu raporu vermekle yükümlü aslında bununla ilgili rapor yönetmeliğide var ama çogu özeller vermek istemiyor yönetmeliği bazısı biliyor bazısı bilmiyor yada işlerine gelmiyor o zamanlar kocaelideydim ordan aldım veren yerler muhakkak vardır ayrıca google de sürücü sağlık yönetmeliğine göz atabilirsiniz engelli sağlam bir ayırım söz konusu değil

Bende senin gibi yaptim ozman özelden direk skalyoz h sınıfı ehliyet alir yazdi şimdide degistirmek icin aile hekimine gitdim direk sürücü olur verdi bana emniyetin biri olur biri olmaz dedi bunun için

hangi emniyet olur dediyse ordan al ehliyeti uğraşma hiç

ordada kontenjan yokdiye bir trlürandevu alamadım kardeş be benim anlamadıgım bu çelkşki nedne biri olur derken birinin olmaz demesi öenmli olan emnyet için kişinin son hali bu adam sürüüc olmaya elverişli ise sürücü olabilir dendi h yerinede b veriliyor ver b sini geç git

türkiyede malesef kanunları kendine göre yorumlayan memurlarla dolu bu her kurumda yaşanan sorun ben böyle durumlarda genelgelerin çıktısını bulunduruyorum yanımda memur olmaz dediği zaman şefine amirine çıkıyorumgenelgeyi gösteriyorum

senin engel nedir kardeş senin tertibata ihtiyaç varmı

Halen bulunamadi değilmi

Üst Alt